Sayfa 705/1200 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    PARA GIRISI

PARA CIKISI

ALAN

SATAN

____________V_K____________

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Usta buna bir yorum istemiştik ama gözünden kaçtı herhalde.
    Gormemisim aynen.

Ama gorsem bile yorumlamazdim.

Nazar deger diye korkuyorum )

Dun emlak sordular iyiki yorumlamamisim bugun gocerttiler )

Artik cok fazla yanilacagimiz sureclerden geciyoruz ;)

Dikkat ederseniz eskisi kadar yorum yapmiyorum.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

FED faiz artirmaz bu kritik siyasi ortamda.Bist icin bu guccuk ralli sinyali verebilir.Tabiki her hisse bundan nasibini alamaz.
    Trend hisselerini ve belkide spekulatif gozden kacmis hisseleri cimbiz ile aramak gerekiyor.Daha evvel bir kac hisse yazmistim ve asiri olmasada guzel yukselis sergilediler.Genelde haftalik 2/3 puan kazandiran hisseler sectigimin farkina vardim.Buda iyi bir portfoy ile hatiri sayilir kazanc sagliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    FED faiz artirmaz bu kritik siyasi ortamda.Bist icin bu guccuk ralli sinyali verebilir.Tabiki her hisse bundan nasibini alamaz.
    Trend hisselerini ve belkide spekulatif gozden kacmis hisseleri cimbiz ile aramak gerekiyor.Daha evvel bir kac hisse yazmistim ve asiri olmasada guzel yukselis sergilediler.Genelde haftalik 2/3 puan kazandiran hisseler sectigimin farkina vardim.Buda iyi bir portfoy ile hatiri sayilir kazanc sagliyor.
    bu ara gözümden düştün heç tiyo çıkmiii senden
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    bu ara gözümden düştün heç tiyo çıkmiii senden
    Tiyo kim ben kim hemsooo, bu kadar usta varken haddime degil.
    Bir kac kagit yazdim biliyorum gecen hafta.Mesela goody 5 tl gecsin elden cikaririm dedimdi .
    Otkar trade firsati dedim, 110 gibi alsidin simdi ecuk cep harcligi ciktiydi
    PNSUT'e taktim.Buralarda surunmemeli artik.
    Guzu kesecim tatilde, pirzola iyi gider, ecuk daaa harclik kazanim

Sadece takibimde.Bunu forumda kimse dile getirmedi sanirim.Bu seviyeler kesin 2 TL en az kazandirmali.DENCM
    Aman sakin ha YTD

MAVI jeans hissesini gurtlar vadisi gibi goruyorum.Kim sirketini Yuzde 55'ten borsaya kakalar? Getti paralar cukka cebe

8. [QUOTE=Sacrosanct;683409]En çok para girişinde 1 numaraya gelmiş benim hisse.

Dün en çok para girişi ekgyo bugün pert ettiler. Bugün en çok para girişi pgsus yarında bunu pert ederlermi.Al sana günün sorusu.

Sayfa 705/1200 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •