Sayfa 619/743 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 5939 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=EUZ

Bende bu fonu gördüm döviz fonu diyor ama komple ters repo yapmış, tamam serbest fon ama bu kadar mı serbest
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn.spektrum her fon için farklı bir valör var bazıları t+0, bazıları t+1 bazıları t+2, sizin fonlar için tefastan açıklama kısmına bakın orada yazıyor olması lazım, ayrıca alınacak fon içinde benzer durum var, yani alırken başka satarken başka valör var sanırım, yanlışım varsa bilen düzeltsin lütfen

Birde bazı aracı kurumlar fon işlemi için kendi içinde onay şartı koyabiliyor, eğer böyle bir durum varsa kurumuda aramak lazım biran önce onay verin diye
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Nkolay kullanıyorum bende 14..30 dan önce gelmez sadece ıdl varsa hemen geçer hesaba diğerleri 14.30 .
    *Ppfler için geçerlidir*
    Yanıtlar için teşekkür ederim arkadaşlar. Evet PPF'lerden yani valörü t0 olanlardan bahsetmiştim. Aynı gün işlem görüyor rahatlığıyla alır satarım diyordum ama paramanya'nın dediği gibi 14.30 sonrasına kalıyormuş ve para hesaba geç düştüğü için o günün valörünü kaçırıyorum.
    Bu şartlarda talimatları iptal ettim, haftasonu da fonda geçsin, Pazartesi tekrar satış talimatı verip 14.30'dan dönen parayı da mecburen Nkolayda değerlendireceğim ertesi güne kadar. Yavaş yavaş tecrübe ediyorum bu fon işlerini.
    Bol kazançlar

Nkolay 48 /ıdl 50 civarı getirmiş bugün fon değişiminde ıdl alabilirsiniz 17.00 ye kadar

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Nkolay 48 /ıdl 50 civarı getirmiş bugün fon değişiminde ıdl alabilirsiniz 17.00 ye kadar
    Üstat TEFAS'ta son işlem saati 13.30 diyor IDL için. Aktifbank bünyesinde olduğundan mı izin veriyorlar 17.30'a kadar?

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Üstat TEFAS'ta son işlem saati 13.30 diyor IDL için. Aktifbank bünyesinde olduğundan mı izin veriyorlar 17.30'a kadar?
    Evet aktif bank'ın kendi fonu olduğu için 17.00 ye kadar ama son dakikalarda fon fiyatı belli olmadığı için hata veriyor 16.30 a kadar rahatlıkla alırsınız.

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Evet aktif bank'ın kendi fonu olduğu için 17.00 ye kadar ama son dakikalarda fon fiyatı belli olmadığı için hata veriyor 16.30 a kadar rahatlıkla alırsınız.
    Tamam üstadım teşekkürler, ben de Aktiften temsilci ile görüştüm 16.30'a kadar alabilirsin IDL dedi.

7. Ben daha önce PPF lerde işlem yaptım para hesaba anında geçiyor 09.30-13.30 arası hangi saat olursa olsun, eğer sizin kurum parayı hemen hesaba geçirmiyorsa sorun onlardadır, Aracı kurum üzerinden PPZ,RPP, GBP alıp sattım hepsi farklı kuruma ait para piyasası fonu.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ben daha önce PPF lerde işlem yaptım para hesaba anında geçiyor 09.30-13.30 arası hangi saat olursa olsun, eğer sizin kurum parayı hemen hesaba geçirmiyorsa sorun onlardadır, Aracı kurum üzerinden PPZ,RPP, GBP alıp sattım hepsi farklı kuruma ait para piyasası fonu.
    Aktifbank'ın Nkolay uygulamasından aldığım PPFler, Aktifbank'ın kendi fonları dışında 13.30'dan sonra hesaba düşüyor, bu da dediğiniz gibi bir dezavantaj. Aynı gün IDL dışında fon değişimi yapamıyorum. Yetişmiyor.

Sayfa 619/743 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •