Valla vuk muk anlamam...Bilançoda bakacağım yer Sırbistan durumu....Şayet gözle görülür bir ilerleme olmuşsa fiyat miyat dinlemem alırım...Yine de yurt içi satışlarda o hep bahsedilen TOKi vs bağlantıları var mı yok mu anlamak için uzaktan bakarım...Kâr benim için en son bakılacak yer, ciro ne durumda, bu rezil konjonktürden şirket nasıl etkilenmiş, bunun için yurt dışı satışlarına ağırlık mı verilmiş vb...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Tam isabet Üstad, yurtdışı bana göre iyi, 30 milyon net kar, bundan kötü gelmez diye bekliyorum
https://imgyukle.com/i/C5A4nj
Her çeyrek üzerine koyarak devam,şirketlerin tel tel döküldüğü yerde..
Satın durmayın,satın..
2023/2 kari neydi, telefondayım bakamıyorum
Muhtemelen konsolide bu civarda bir şeyler gelecek, kötü sayılır mı, bana göre değil... Piyasada yaprak kımıldamadığı bir dönemde (ilk 3 aylık karın 11 milyonu ertelenmiş vergiden gelmişti çünkü) 21 milyon Tl çeyreklik karı öpte başına koy...
* Sırbistan tarafına şerh koyuyorum, oradan ekstra bir şeyler gelecek mi göreceğiz...YTD
İlk 3 aylığa göre ihracattaki artış daha iyi...Kurda çok belirgin bir artış yok dönem sonları itibariyle...Ama yurt içinde öyle TOKİ moki ekstradan bir bağlantı göremedim...Normal artışta yani...Şirketin asıl bilançoları 9 ve 12 aylıklar...Konjonktür düşündüğümüz gibi değişir likidite artırılırsa ilk etkilenecek sektör inşaat sektörü olur, haliyle sonraki bilançolar daha iyi olabilir...YTD
Yer İmleri