Sayfa 333/998 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    adam bir tez ortaya koymuş. sende kendi tezini koyda öğrenelim. Türkiye'de yaşayan kişi sayısını nasıl hesaplarınız, anlatsana öğrenelim
    Mevzu hesaplama yapmak zorunda kalmanız yanlis anlaşıldım. Normalde devlet te veri olur, normal paylasir biz de biliriz.. sıkıntı devlet devletlikten çıkması

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Mevzu hesaplama yapmak zorunda kalmanız yanlis anlaşıldım. Normalde devlet te veri olur, normal paylasir biz de biliriz.. sıkıntı devlet devlet linkten çıkmış

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    anladım. bana istatistik enazından bir mantığa oturduğu için paylaştım. Trend olarak kişi başı tüketimimiz değişiyorda olabilir.ama bunlarla uğraşmadan Tüik'den bu veriyi alabilmemiz önemli sizin de dediğiniz gibi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    BofA ya atıyonuzda Borsayı ipten kurtaran longerlere önce can suyu veren sonrasında rahatlatan şimdide para kazandırmaya başlayan gene bu kurum!

SPOT da BofA alımı abartmaya başladı!
    Sağlam almış ama abartılacak birşey yok bence.

4. Gundi abi olsa şimdi düşmeyen borsa der tavan olan kaatları hemen sayardı

5. şakaydı makaydı derken gram altın da 2810 civarı geziyor.

Gümüş ons akşam 30 dolara çekilir mi

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Gundi abi olsa şimdi düşmeyen borsa der tavan olan kaatları hemen sayardı
    Bu berkim de aynı kafa
    200 gündür aralıksız satan 2 gün alınca o kurtardı diyor

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Son 5 yıl geriye dönük hesaplanıyorsa çok daha yanlış sonuç çıkacaktır 4 yıl süren Pandemi hijyenin önemini ön plana çıkardı ,tvlerde dakikalarca el yıkama tavsiyeleri ,haftada bir duş alan bile günde iki kez duş almağa başladı ,ha keza giysiler çok daha sıklıkla yıkanmağa başladı vs.vs. çoğaltılabilir
    Ve hatta pandemiden sonra bile bu alışkanklardan kolay vazçeldiğini zannetmiyorum
    Kişi başı tüketimin elimde veri olmadı için ne kadar arttığını söylemem fakat kişi başı %30-%50 bile artmış olabilir pandemi döneminde

Tamamen saçma ve afaki su tüketimden nüfusa varmak
    buna kargalar güler

Şahsım adına Tuikin hiç verisine inanmıyorum o başka mesele

Sayfa 333/998 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •