Bakalým yarýn fed olasý bir faiz indiriminin baþlamasýný piyasalara nasýl yaþatacak! Yolun henüz baþý açýsýndan.. sonrasý uzun bir süreç var tabi.. Yaþlanýyoz ulen tahtacý.. ytd
halkbank gibi zirveden %80-90 uzak deðil diyerek polyanncýlýk oynayalým.þaka þaka.
ben bu amerika yatýrýmýný brisanýn aksaray fabrikasý hikayesine benzetiyorum o da biince brisa uçacak kaçacaktý.
ben o taraftan birþey beklemiyorum asýl hikaye iþ holding tamamen gerçekleþirse olur.
gerçi bir hikaye olmasýna da gerek yok artýk çünkü gitmeyen ender hisselerden biri olarak hikayesiz düm dük de giidebilir.
bakalým artýk yýlbaþý faiz indirimi mart nisan baharlar bizim olur inþallah bunu 2028 e kadar beklemek anlamlý deðil testereden çýkmadan.gideceði zaman yüklü gireriz %20 az kazanýrýz. ama þu ara al-sat
Biz tarafýnda Faiz indirimini hemen beklemediðimi yazmýþtým.
Fed faizleri yükseltirken o süreçe nasýl geç katýldýysak, indirme sürecine de ayný þekilde geç katýlacaðýmýzý düþünüyorum. Fed 54 ay sonra ilk defa faiz indirimine gitti, az bir süre deðil..
Faizleri arttýrmaya baþladýðýmýzda bankalar sýrtlamaya baþlamýþtý endeksi ve son faiz kararýndada yine bankalar baþý çekti endekste yükselen tarafta.
Evet bir yerlerden baþlayacaðýz indirime ama indirmelerde kolay olmayacak gibi görünüyor.
Ytd
Yer Ýmleri