Sayfa 376/998 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Viop LIX

1. emlak
    benim takip ettiğim formasyon yalnız hacim desteklemiyor şimdilik aynı zamanda 3.12 formasyon hedefi çalışırsa oraya götürecek katalizör yok , 240 dk graflarda kanal içinde oyun kısa vade onu takip ediyorum onunda hareket alanı tepe 2.96 bende kırarsa kama çalışır yoksa git gel.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

sindo bana 3.6 -3.9 lazım .... malak gibim beklemekten başka çare yok anlaşılan.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sindo bana 3.6 -3.9 lazım .... malak gibim beklemekten başka çare yok anlaşılan.
    orası için iyi bir katalizör gerekli .
    gri liste,not artırımı,cds aşağı gelmesi , ykbnk satış hikayesi vs bunlar olduğu halde 3.44 bandını zor gördü .ortalama bu hareketi yaptıranların maliyeti 2.50 lerdi , şimdi eğer buraya müşteri çekiceksen bu fiyatlar pahalı ha doları salsa yukarı 37-38 ler onlar için uygun olabilir .
    bu yüzden trend başlatacak iyi bir hikaye başlangıcı ve o hikaye ile odun atıp ateşi 4-5 ay kor olarak tutacak hikaye gerekli.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    orası için iyi bir katalizör gerekli .
    gri liste,not artırımı,cds aşağı gelmesi , ykbnk satış hikayesi vs bunlar olduğu halde 3.44 bandını zor gördü .ortalama bu hareketi yaptıranların maliyeti 2.50 lerdi , şimdi eğer buraya müşteri çekiceksen bu fiyatlar pahalı ha doları salsa yukarı 37-38 ler onlar için uygun olabilir .
    bu yüzden trend başlatacak iyi bir hikaye başlangıcı ve o hikaye ile odun atıp ateşi 4-5 ay kor olarak tutacak hikaye gerekli.
    töbe yaraaaab

https://www.youtube.com/shorts/i9nvRodcpX4

5. ABD seyahati öncesi Külliye'de sürpriz görüşme: Ekonomi yönetiminin zor mesaisi... Faiz kararında ağırlık ne tarafta
    Odatv'nin edindiği bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD seyahati öncesinde, Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirecek. Görüşme Fed kararının hemen öncesinde olacak.

Sıradan bir insan

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Benimde 33 bin lira olmuş Gss borcu 15 bin lirası faiz şaka gibi , 39 yaşındayım daha hastanenin önünden bile geçmedim...
    parası olanın gss ye borç takmasıda ironi bi durum
    paragözlükten mi acaba
    hastanenin önünden geçmeyince gss ödememek mantıklı mı
    gss olan hastalıkları değil olası hastalıkları sigorta ettirmektir.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    paragözlükten mi acaba
    bir de bu durumda nesiller arası anlaşma diye bir şey var.

şimdi sağlıklılar hastalara bakacak. sonraki nesil de şimdi bakanlara bakacak.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    paragözlükten mi acaba
    Kılıçdaroglu 2023 genel seçimlerinden önce kazanırsak Gss yi kaldıracağız demişti , anketlerdede Millet ittifakı önde gidiyodu , bende bu yüzden Gss borcunu takmamıştım , son 1.5 yılda borcum nerdeyse ikiye katlanmış
    Önce sağlık , ikinci sırada para...

Sayfa 376/998 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •