Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Endeskten emin olsam LEÞ FÝYATA gelmiþ hisseleri alacaðým da...SP VE BIST100 den emin olamýyorum..
Kanýmca 30 gün içinde güzel , ORTA VADELÝ alým yerleri gelecek.(olasý dip ve tarihi konusunda bir tahminim var)
Öyle güzel hisseler var ki konjonktör uygun olmadýðýndan tarihi diplerde..üstelik GÜÇLÜ SAHÝPLÝKLERÝ var..
BALIK-KARINCA olayý..zamaný gelince bu ölülerden ralli beklerim.
12*13*14 numara alým için uygundur...![]()
Blombergde Marbaþýn elemaný
buralar maliyetlenme için güzel yerler derken
hemen ardýndan yabancýnýn gelmediði borsanýn yükselmesi çok zor diyebiliyor ,ve mealen ekonomi programýnýn deðerinin anlaþýlmasýyla birgün mutlaka gelecektir diyor , konuþmalarýndan yakalayabildiðim kadarýyla
yani buralardan alýp hammaliyeye baþlayýn 3 vakte kadar yatýrým yapýlabilir seviyeye geldiðimizde meyvelerini yiyeceksiniz gibi anladým
tabi burda 3 vakte kadar zaman dilimi olarak nereye tekabül ediyor orayý iyi tespit etmek lazým
Bende dinledim kahvemi içerken güldürdü benien hoþuma gideni yayýnýn heyacanýyla rakam aklýma gelmiyor demeseydi diðeride pýst 100 için tl bazlý 200 günlük ortalama altýnda kapanýþ beklemiyoruz deyip altýnda kapanýþlarla ilgili çalýþmamýz yok demesi
dip not .burdan teknik analizle uðraþan yeni arkadaþlar graflara dolar bazlý bakýn pýst 100 200 günlük dolar bazlý ortalamasý 2.95 lerde buranýn altýna stoplos koyardýnýz þimdi nerde 2.77 tl bakan 200 kolluyor altýnda daha çok panik yaratýlýr buda onlarýn istediði psikolojinizi bozar.
13.5 sene psikolojik tedavi görüp hocasýný tedavi etmiþ kiþi olarak yazýyorumþimdi raký masasýnda yemeklerde hoca bana gülüyor nerden nereye diye
10881...........bu sefer Long.........
Yer Ýmleri