Sayfa 625/735 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

ppf e her park ettiginiz 750tl icin gunde bir lira kazanirsiniz
    750bin park edin yarin kilciksiz bin lira cukka dostum

Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Evet hocam öyle oluyormuş demek ki öğrenmiş oldum. Kredi kartı borcumu ödemek için para az buçuk değerlensin dedim son ödeme gününe kadar. Az daha zarara giriyordum Dediğim gibi sırf bu iş için başka bir hesap olması gerekiyor. yoksa hesap karışıyor. Tuhaf tuhaf işler.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2. Hisse'nin taban/tavan gittiği durumlarda fonda olmanın avantajı alım/satım yapılabilmesi. Hissede olsa kilitlenip kalınır.

Dün kap atmışlar, hissedeki payları %10'dan %8e düşmüş 20 Eylül kapanışa göre.
    Dün ve bugün de satmışlardır oran biraz daha düşmüştür.

3.  Alıntı Originally Posted by çulsuzBorsacı Yazıyı Oku
    Fonlar üzerinden bu tür operasyonların yapıldığını bilmiyorsanız borsada acemisiniz demektir. Ne burada konuşulan fonları tanıyorum ne de bahsedilen hisseleri takip ediyorum ancak yazılanları okuyunca ve grafiklere bakınca doğrudan operasyon algısı oluştu bende. Fonlar böyle operasyonlar için çok uygundur çünkü fondaki para fon yöneticisinin değil vatandaşın parasıdır neticede. Dolayısıyla fon yöneticisine giren çıkan yoktur, riski de yoktur, komisyonunu alır kenara çekilir. Güven zedelense ne olacak, adam belki de dünyalığını yapmış çok da umurundaydı. Patron da işini görür, yüksekten yıkar malı ya da başka hesapları varsa onları görmüş olur. Böylece operasyon başarıyla sonuçlanır. Ezcümle fon alırken fonu ve portföy dağılım raporlarını iyice incelemek gerekir.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    Fonlar üzerinden bu tür operasyonların yapıldığını biliyorsanız borsada çulsuzsunuz demektir

şaka bir yana hisseleri takip edecek kadar vaktim veya yatırım bilgim olsa neden fon alayım.

4. Borsada çok fazla şey bilmeye gerek yok, ama en azından aylık yada haftalık grafikleri açıp bakmayı bilmek lazım, bu grafikleri hem TL hem dolar yada avro olarak göz ucuyla kontrol etmek lazım, bir yılda TL bazlı 30 katına giden bir hisseyi fonuna ekleyen sözde profesyonelin iyi niyetinden şüphe etmeye gerek yok çünkü onda iyi niyet aranmaz...

hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Benzer durum bir çok hisse için mevcut, ama son bir yılda ama son 3-5 senede fiyatı uzaya gitmiş/götürülmüş bir sürü hisse var son sahibini arıyorlar, sonra yıllarca sürünecekler...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6. Hisse düşer mi yükselir mi bilemeyiz belki, ama grafiğe bakıp nasıl bir risk aldığımızı bilebiliriz...

7. Bir sürü hisse çok daha beter durumda, adam uzaya merdiven dayamış, alıcı bulsa üstüne beton döke döke yerin dibine kadar iner...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hisse fonları...

https://youtu.be/d7L0FTBlPxo?feature=shared

Ben kendi alıp sattığım hisseye bile güvenmiyorum, birde başkasına sen al sat bu hisseleri diye paramı vermek bana ters............

Hisse fonu alıp satmadım tabiki...
    insanlar kediye ciğeri emanet edip üstüne bide yönetim ücreti ödemekten çekinmiyor. inanılmaz.

Sayfa 625/735 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •