"altın fiyatları ev fiyatları düşebilir, çıkabilir. bu yüzden aklını yitiren, psikolojik tedavi alan görmedim. ama borsada olup kafayı yiyen psikolojik tedavi alan çok insan gördüm"
- cihat e. çiçek 2024
Koca koca sanayi sirketleri froto, tuprs bile zirvesinden %40 dusebildigi bir ortamda kimse bana konut yatirimini kotulemesin.
Maaaalesef insanlarımızda pozisyona göre fikir beyan etmek gibi bir huy var. Bundan 6 ay önce 293TL.DEN thyao satıp 45 m2 bir apart daire alıp 10.000 tl. ye kiraya verdim. Buradan da birçok insana konut için dibe yakın yerler diyerek tavsiye de bulundum. O kafadaki insanlar ben daire aldığım için insanlara daire almayı önerdiğim gibi saçma sapan bir tespit te bulundular. Bugün o sitede 15 bin. tl.den aşağı kiralık daire yok. 2 milyondan aşağı da satılık daire yok. Eee ne oldu şimdi. Daha harekette başlamadı. THYAo 299 tl. kapanış yaptı bugün. Kimseyi dinlemeyin kardeşim . Mantık '' HERKES SATARKEN ALIN, HERKES ALIRKEN SATIN.'' İYİ AKŞAMLAR...
Bee Haber
@beehaber
·
24d
Hataylı depremzededen Murat Kurum'a:
"Annemi babamı kaybettim. 50 milyon dolarlık malıma devlet el koydu. Arazime 404 dükkan yapıldı. Bana 1 dükkan verilmedi.
Ben AKP üyesiyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur."
Yatırım tavsiyesi değildir.
Neden İstanbul da kiralar hala cok düşük?
https://www.facebook.com/share/r/qW7...ibextid=oFDknk
Yer İmleri