Sayfa 581/998 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    beyler bir mevzuya barnak basıcam

yaw bi süredir bankamatikler biliyorsunuzdur 10-20 TL gibi rakamları vermiyor hatta 50 TL slotu az olduğu için o da bitiyor

haliyle bozuk para bulunamaz duruma geldi olanlarda leş gibi oluyo elime alasım gelmiyo ufak rakamları artık kağıt parayla ödeyemiyoruz keza 200 TL ler de başka nakit ödemeler için kafi gelmiyor çok enteresan bir durum oluştu bana göre
    Küçük bir dükkanın aylık çek ödemesi 1 milyon gaymedir, o da 50 deste 200 gaymelik demektir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Avrupadan Turkiyeye gurbetciler yuzbinlerce euro yu arabanin icinde getiriyor valla

kurus kurusmu biriktiriyorlar nasil oluyor bende bilmiyorum

G. Amed abi yakaladılar mı euroları unut, ikincisi o nakit paraların çoğu uyuşturucu parası, azıcık totoyu çalıştırırsan " Net hata noksan" denilen onmilyarlarca dolar bu paradır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Avrupadan Turkiyeye gurbetciler yuzbinlerce euro yu arabanin icinde getiriyor valla

kurus kurusmu biriktiriyorlar nasil oluyor bende bilmiyorum
    Gamed bey,
    Mümkün değil.
    Yiyorsa kişi başı 10.000 Euro üzeri nakit getirsinler.
    Koyarlar .

El koyarlar anlamında.

Üsküdar 4. Murat İlkokulu müdürü, gerisini berisini düşünün artık...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Gamet bey,
    Mümkün değil.
    Yiyorsa kişi başı 10.000 Euro üzeri nakit getirsinler.
    Koyarlar .

El koyarlar anlamında.
    Bilhassa sırplar bir ara alamancı gelsin de oyalım diye, sınırda ellerini oğuşturuyorlardı...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bilhassa sırplar bir ara alamancı gelsin de oyalım diye, sınırda ellerini oğuşturuyorlardı...
    Aynen.
    Hatta Arabayı cihazın içinden geçiriyorlarmış. Parayı da ekranlarında tespit edip, elleriyle koymuş gibi buluyorlarmış.
    Bir gurbetçi çarpılmış. O anlatmıştı bana.

Erdoğan: Bizim şu an odaklandığımız konu, milletimizi zorlayan enflasyon meselesidir

Erdoğan: Ekonomide artık zor dönemleri geride bırakıyoruz

Erdoğan: Enflasyonu dizginlemeyi başladık ve kalıcı dezenflasyon sürecini başlattık

Erdoğan: Enflasyonda anlık değil, ayakları yere sağlam basan bir gerileme görüyoruz ve bu hızlanarak devam edecek

Erdoğan: Vatandaşımız enflasyondaki bu gerilemeyi hissetmeye başladı ve önümüzdeki dönemde daha hızlı bir şekilde bunu görecekler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Bizim şu an odaklandığımız konu, milletimizi zorlayan enflasyon meselesidir

Erdoğan: Ekonomide artık zor dönemleri geride bırakıyoruz

Erdoğan: Enflasyonu dizginlemeyi başladık ve kalıcı dezenflasyon sürecini başlattık

Erdoğan: Enflasyonda anlık değil, ayakları yere sağlam basan bir gerileme görüyoruz ve bu hızlanarak devam edecek

Erdoğan: Vatandaşımız enflasyondaki bu gerilemeyi hissetmeye başladı ve önümüzdeki dönemde daha hızlı bir şekilde bunu görecekler
    Küçük atta.!!!
    Civcivlerde yesin.!!!!
    Gece gündüz no stop karşılıksız para.!!!
    Basıp.!!!
    Pompalıyor.!!
    Hiperenflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
    Stagflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 581/998 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •