İstanbul İzmir bu akşam gidip gelelim
Şu çok artmış muhteşem ralli yapmış thyao ile
Fiyatlar 4500 7500 arası
4500 olan saati çok ters uçuşlar
Bu biletler 100 civaridi o dönemde
Bu çok artmış super thy 1000 üzeri çıkmalı ki enflasyona karşı korumuş olsun taşıma maliyetleri vs hesaba katmadan
Tr gibi batık enflasyon krizi yaşayan ülkelerin borsasıni hisselerini Bi incele
5 lik 10000 20000 e cikmis
aslında vardı hocam... bilanço da en azından pd/dd en iyi işleyen özelikti bana göre.
pd-dd 1 altındaki tüm hisseleri almıştım bir ara 6 sene önce falandı.. hepsi inanılmaz uçtu. tabi salak gibim % 30 la falan vermişimdir
ama işliyordu..
tabi geçmişte)
sonra tonla düzenleme geldi.. bilançolar makyajlandırıldı. yani bilançoya bakan boşa bakar.
ederi ne sorusu çok muallakta kaldı. yani parayı ver sana ederini söyleyim hesabına döndü iş ..bunun o kadar çok örneği varki..sadece birini söyleyim grafik bak.. ihlas haber ihaas 1 taleden 70 taleye gitti.
temel analiz bomboş...( oldu )
Tr de borsanın hissenin arttığını söyleyen biri aklini yitirmiş olmalı
Hayvan gibi kazandım
Geçen yaz Bi yazlık bakayım dedim
Bir bok kazanamamışim
Kendimi kandirmisim aptal gibi
ariston abi o konularda iyiydi..
artık yazmıyor.
şerefine ariston abi..![]()
Mesela sanayi hisselerinde ciro yani hasilata da bakılabilir.. bu hepsi için geçerli değil ama dönemlerde esas faaliyet hasılatı artiriyorsa cirox3= piyasa değeri görmesi normal sayilabilir.. her kağıt kendi özeli var.. mesela bilişim şirketleri bambaşka, ilaç şirketleri başka..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün de cuma haftanın sonu der bir de oradan düşeriz. Yatırımcıya gram umut vermeyen bi-çare borsa.
Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.
Yer İmleri