Bear_Bull
@BearBull26
1000 tale bağlasaydık...64 bin total alış yabmış olacaktı. ort % 0,48 kar desek.
307 tale çıkıyor. amokaçi
bu nasıl hesap.
lot bazından gidersek.. 64 lota toplam 1 tene lotla. nasıl 6,6 kar görünüyo.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
Al başkan. Üstel hesap makinesi ile hesaplayabilirsin.
1. Satıra başlangıç değerini(Kaç lot, kaç TL gibi...) gir.
2. Satıra her seferinde ne kadar kar etmişsin - lot arttırmışsın ? Gir. (% değeri)
2. Satıra kaç kere üstel değer arttırılacak(pozisyona kaç kere girmiş gibi...) gir.
https://www.rapidtables.org/tr/calc/...alculator.html
EK : Yukarıda etkileşimli tahta örneği verilmiş haklı olarak. Bu hesap NŞA olarak kabul edilmeli.
EK2: Komisyon miktarı bu hesaba dahil olmayacaktır!
ondan sonra topic meyhane 24 topicine döndü diye bana kızıyonuz
ulan alper...
...........................
sevişken robotlarmış..
16 CM yok 21 CM disketmiş...
...............
mavsar üstad kesin bilgiyi verdi.. 21 cm.
al şindi çıkar bunca bilgiyi beyinden... nasıl silecem.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
Dayucuğum soruyu görünce kaçtı
Siliyim bağri
Kaç faiz onu yazmamışlar, nerden bilecek karlı mı zararlı mı![]()
Son düzenleme : *Bozkurt; 27-09-2024 saat: 20:28.
Hamdım Piştim Yandım
Hiçbiri olmazdı, 1 lot yerine 40 lot ile işlem yapınca tahta farklı hareket ederdi. O yüzden bilinemez.
1 lot işlemlerde dikkat etmek lazim bazı aracı kurumların minimum komisyon miktarı vardır, 1 lot bile işlem yapsanız, o minimum komisyonu alır her defasında. Hatırladığım kadarıyla Ziraat yatırım böyle mesela.
evet o nedenle çok kısa vade örn 1 saat çalıştır bırak yapıyorumyinede mail geliyor gün sonu
amaç 1 lot değil. sistem reelde ne kar ediyor onu bulmak için yapıyorum. çok hızlı al sat yaptığı içinde maliyet hesabını el ile tutmak mümkün değil .
1 değil 500 lota kadar sıkıntı olacak tahta değil. her kademede.
tahta farklı hareket etmez.. heleki 500 lotla.
ve açıkcası farklı hareket edecekse düşmesi işime gelir.))
üstad o hesap makinasının kullanımı başka amaçlı sanırım. saat ne alaka onu anlamadım.
ya basit ama anlamadım.. 1lotla 64 kez al ve 64 sat yapmış.
her al satta 0,11 kuruş kar etmiş. napıyor 6,6 tl.
doğru.
64 bin tl den hesap etsem ort % 0,48 kar neden düşük çıkıyor.
neyse ben bi kayfe yapam..
yoksam kafayı yicem![]()
Yer İmleri