Sayfa 480/998 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    16 cm mişte..

hava atıyor... artiz.

bunu boşuna mı yazdık....

tek korkum...ayafosyanın olaya dahil olması.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Sen bunun tohumunu getir gerisi bende.
    Bi ara mantar (magic) işine takmıştım ama kafam basmadı. Tohumla değil de sporla cogaliyormus. Nası oluyorsa artık.
    Mantar da garip arkadaş 1-2 tür hariç ekiyon bahçeye belki oralarda tutunur diye ( çocukluk işde büyükler olmaz derdi de biz yinede köklerini toprağa örterdik spor filan ne bilcez).

ALPER, sök cevizleri yerine ek meşe.
    Diplerinde trüf olur belkim.
    Hiç olmadı kıtırdak,feslik, gelincik olur.: )

Kıtırdak deyuu geçme ALPER italyanlar ona porçini demişler tabağını bilmem kaça satıyorlar.
    Bizim köylerde ise biz açlıkdan yirdik : )
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. 1 EKİM DEK DUSER BU BORSA HATTA SERT daha bunlar iyi günler 2026 yılına dek endeks para kazandırmaz yani 4 sene AYI piyasası olmus olur 2022 den beri dünya cıkarken biz yaya kalırız
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Mantar da garip arkadaş 1-2 tür hariç ekiyon bahçeye belki oralarda tutunur diye ( çocukluk işde büyükler olmaz derdi de biz yinede köklerini toprağa örterdik spor filan ne bilcez).

Sök cevizleri yerine ek meşe.
    Diplerinde trüf olur belkim.
    Hiç olmadı kıtırdak,feslik, gelincik olur.: )

Kıtırdak deyuu geçme ALPER italyanlar ona porçini demişler tabağını bilmem kaça satıyorlar.
    Bizim köylerde ise biz açlıkdan yirdik : )
    Benim bahçenin bi tarafind 100e yakın meşe var. Onların dibinde turf oluyor da bulmak zor iş. Bir de çok az. Ekonomik değil. Ama magic işine bi girsek. Var yaaaa. Tarikatlara satsak yeter

etanoldu.. marulaydı.. seninki kaç cmdi .. sevişen robotlar tartışmasından sonra forumda şuan dönen reklamları tahmin edebiliyorum..

medwig hepimizin içinden geçecek..

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    etanoldu.. marulaydı.. ve seninki kaç cmdi tartışmasından sonra forumda şuan dönen reklamları tahmin edebiliyorum..

Hepsi bear abinin laptoptan çıktı. Laf nasıl buraya geldi anlamadım valla. Bütün kabahat bear abinin

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    etanoldu.. marulaydı.. seninki kaç cmdi .. sevişen robotlar tartışmasından sonra forumda şuan dönen reklamları tahmin edebiliyorum..

Muhabbetlerde ima yolu ile geçen konular da dahil, tüm anahtar kelimeleri bir araya toplayıp, yazman...
    Google Ads için de daha iyi oldu elbet
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hepsi bear abinin laptoptan çıktı. Laf nasıl buraya geldi anlamadım valla. Bütün kabahat bear abinin
    bende onu anlamadım..

insan neden disketin ölçüsünü cm sine kadar bilir ve unutmaz ki.. ?

acaba neyle kıyasladı ??

tm bu son.

Sayfa 480/998 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •