Sayfa 587/998 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu profesörlerin içinde en güvendiğim Yavuz Yörükoğlu idi, kendisinin pek çok videosunu izledim ve bazılarını beslenme ile ilgili uygulamaya da çalıştım.

Kendisi kalp doktoru ve meşhur çocuk psikiatri Atalay Yörükoğlu nun oğludur. Gelin görün ki kendisi genç sayılacak bir yaşta,kalpten birkaç ay önce öldü gerçekten traji komik..

Yani demem o ki işe yarayacak diye osuruk koklayarak erken ölen biri kalan zamanını da iyi değerlendirmiş olmayacak
    Bilgi düzeltmesi yapayım. Bir şekilde doğrudan vakıf olduğum bir bilgi. Yavuz hoca kalpten krizden vs ölmedi. Maalesef çok hızlı gelişen beyinde çıkan kötücül bir ur nedeniyle vefat etti.

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Bilgi düzeltmesi yapayım. Bir şekilde doğrudan vakıf olduğum bir bilgi. Yavuz hoca kalpten krizden vs ölmedi. Maalesef çok hızlı gelişen beyinde çıkan kötücül bir ur nedeniyle vefat etti.
    Düzeltme için teşekkür ederim. Ben ilk öldüğü haberlerinde böyle duydum.

Kendisi " Kahvaltı günün en önemli öğünüdür "mavalını yıkmış bir kişidir.

Her koşulda bence video yapan profların içinde en düzgün olanlardan bir tanesiydi, İstanbul'da çalışsaydı kendisine görünecektim, Ankarada idi.

Rahmet dilerim kendisine..

Herifler öldürdük diyor bunlar yalanlıyor, 3 gün sonra kabulleniyorlar öldüğünü...

Devlet örgütü olan, sözde yahudileri imha edecekler bir de, kendi Hizbullah liderini korumaktan aciz, mal gibi karargaha gitmek
    nedir yahu?

Bu Nasrallah ile ahbablığımız varmıydı, yas mas?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Nasrallah için sanırım yas olmaz.

Sutiye'nin yıkılmasını engelleyen politikanın mimarlarından (Haniyye değildi). Bu nedenle cihatçılar ve reis sevmez. Islam alemine Halife olmasını engelledi ya!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Herifler öldürdük diyor bunlar yalanlıyor, 3 gün sonra kabulleniyorlar öldüğünü...

Devlet örgütü olan, sözde yahudileri imha edecekler bir de, kendi Hizbullah liderini korumaktan aciz, mal gibi karargaha gitmek
    nedir yahu?

Bu Nasrallah ile ahbablığımız varmıydı, yas mas?

Dün haberlerde gördüm iran ve hizbullah yaşıyor derken şsrail hiçbir açıklama yapmadı
    Sonra israilli biri çıktı kurtulması imkansız ama araştırıyoruz dedi
    Bu iranın herşeyi falso
    Devlet olarak açıklama yapıyorsun 24 saat bile geçmiyor açıklamanın tam tersi oluyor.
    Susta rezil olma
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Dün haberlerde gördüm iran ve hizbullah yaşıyor derken şsrail hiçbir açıklama yapmadı
    Sonra israilli biri çıktı kurtulması imkansız ama araştırıyoruz dedi
    Bu iranın herşeyi falso
    Devlet olarak açıklama yapıyorsun 24 saat bile geçmiyor açıklamanın tam tersi oluyor.
    Susta rezil olma

Tek tek okuduğum haberleri bulamam ama İsrail en önce geberttik dedi, Hizbullah önce yalanlamıştı sonra kabul etti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Herifler önce Tahranın devlet korumasında olan misafirhanesinde Haniyyeyi öldürüyorlar, ondan sonra 3 bin kişinin götünde çağrı cihazlarını patlatıyorlar, süzmeler önlem olarak telsiz kullanıyorlar, ulan bari çağrı cihazlarından ders alın o da yok, onlarda gümlüyor.

Yahudileri gömeceklermiş, hastirin beee...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,987
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Herifler önce Tahranın devlet korumasında olan misafirhanesinde Haniyyeyi öldürüyorlar, ondan sonra 3 bin kişinin götünde çağrı cihazlarını patlatıyorlar, süzmeler önlem olarak telsiz kullanıyorlar, ulan bari çağrı cihazlarından ders alın o da yok, onlarda gümlüyor.

Yahudileri gömeceklermiş, hastirin beee...
    Bizdede var ossuruktan teyyara misali olanlar,mesela yunanlı botları datçaya çıkıyor kimsenin ruhu duymuyor

Öyleya ne notası,müzik notasımı diyenler bunlar,vatanı satanların nesine gerek,öyleya onların amacı verilen emirleri yerine getirmek,yani bu zihniyetmi ülkeyi yönetip,savunup ülkeye faydası olacak,açmışlar dötü koysun gelen geçenler,bide israili kınayıp onlarlan savaşan teröristlere destek veriyorlar ,havuz medyasında devamlı filistin israil savaşı kınanan israil,ama ticaret son sürat

https://www.youtube.com/watch?v=6-ynUUeIAJc&t=26s

Sayfa 587/998 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •