-
Çok değip 2 ay önce tüm ülke simsek giderse ülke batar borsa çöker diyordu
Ben simsek kalırsa hersey batar dedim
Sonuç ortada
Tüm dünya borsaları zirve üstüne zirve tr hergun dusuyor
Bu gibi hisselerde sadece basit matematik hesabı ile zarar %60 70 civari
1.5 2 yıllık taşıma maliyeti enflasyon farkı
Durum fecaat
-

Originally Posted by
D83
Halka arz edilenler
Mesela gesan kontr alfas sasa hektas
Yüzlerce var
Bunlar çöp oldular
Tupras tofas vs çok düştüler ama bunları alırlar tekrar
Diğerleri yüzlerce kalıcı zarar yazar
bu saydıkların yukarı giderken kimse bu fiyat etmez diyormuydu videolar çekiliyordu
şimdide aşağı gelip gerçek olması gereken fiyatlara kaymasınada kimse şaşırmamalı , hayatta herşeyin bir ederi vardır o tahtaları yönetenler kredili oyunla uçurdular musluklar kesilince o hızlada aşağı geldi .5 senede 1 bu mal devir işleri olur bizim borsalarda .
-
O kurumlar hergun 2 milyar aciga satış 200 bin uzeri short bu adamin garantisine güvenerek açıyor
Garanti verilmiş siz zikin ters birsey olursa ben çıkıp vergi alcam vs düzeltirim durumu
Resesyon da yaşasan savaş da yaşasan yaşayanların borsaları ortada
Fed faiz indirirken Bi ülke borsası böyle negatif ayrismaz
-

Originally Posted by
çıtak
hemen 5 takkaya gelir
işcatere hariç, kırmızılayıverdi hepsini
hişca'nın fişini çektiler
''nasılolsa kendi kağıdım, ordino gelirse alır geçerim...''
deyen İŞ YATIRIM ve yandaşlarının 700 bin kontrat lönkünü emanete alın
vade sonu BEAR_BULL abiden kar-zarar tablosunu isteriz
-
hissecileri emekli etti,borsa...2025 e kısmet
-

Originally Posted by
sindoma53
bu saydıkların yukarı giderken kimse bu fiyat etmez diyormuydu videolar çekiliyordu

şimdide aşağı gelip gerçek olması gereken fiyatlara kaymasınada kimse şaşırmamalı , hayatta herşeyin bir ederi vardır o tahtaları yönetenler kredili oyunla uçurdular musluklar kesilince o hızlada aşağı geldi .5 senede 1 bu mal devir işleri olur bizim borsalarda .
Ben çok Uyardım direk zararina satış yaptırdığım çok kişi var o tip hisselerde siyriklarla atlattilar enkaz altında kalacaklardi
Yani kısaca bu hisselerde yakalananlar yavaş yavaş miras bırakmayı şimdiden göze alsınlar
Bist zirve yapar büyük hisseler de geri döner bu tip hisseler durum çok sakat
-
Bu hareketi yaptıran imamoğlu davası yarın ne karar çıkacağını bilenler bilmeyenlerle oynuyor borsada
-
kademeler öyle boşki istedikleri gibi at oynatıyor akşam yeşile uyansak şaşırmam her tarafı oynuyor bademcuğün
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri