Sayfa 577/611 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587 ... SonSon
Arama sonucu : 4887 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Bugüne kadar hiç zarar yazmamış olması nedeniyle beni yanılttı, vergi dairesi de zarar gelmedi genelde spk bilançosu daha iyi gelir bunda daha kötü geldi, ...

Fena çaktılar aslında belliydi zira 50 lira altında bekledik bilançoyu...

Şirketin janjanı ve ismi yanıltıyor 5 para etmez bir şirket ve sahipleri , kötü insanlar , basit hesap yapanları avlıyorlar...

Tekrar ediyorum ,hep ettim, yatırımcılar muhtemelen kendi kazansın başkası gelmesin istiyor zannettiler, kesinlikle girilmez bu hisseye..

Twitter da veya you tube da yorum yazanlar böyle zamanlarda hiç görünmez hem de uzun süre..

Fırsatı olan kaçsın veya asla girmesin hele düştü falan diye 1 liralık almayın..
    Benden söylemesi.... Sonra burada ziyaretçi modunda kedinin ciğer beklemesi gibi durursunuz...

2. Satışlar teknikçi satışları. Spekülatör fiyatı indirmeye can atıyordu, fırsatını buldu. Bist 100 eğer 8700 civarına inecekse bu hisse de 39-41 seviyesine çakılır. Endeks için dibin dibi 8300 seviyesiyse Ecilc için daha önce yazıldığı gibi 36 lira civarlarıdır. Dip avcılığı zordur, dibin dibinin delindiği de çok kez görülmüştür. Ben bu hissenin dip arayışında endeksten ayrılacağını düşünmem, bankacılık dahil olmak üzere bütün sektörlerin bu yıl zorda olduğunu düşünürüm. Kasımdan sonra manzara kısmen değişebilir.

3. Citi ve Bazı yabancı takasları artı idi onlar bu bilanço da satıcı olurlar rahatlıkla...

Endeks mühendisliği başarılı olmazsa evet 39 36 uzak ihtimal değil, 55 iken 47 çok daha uzak ihtimaldi...

ECİLC(İsrail)....Yatırımcı Filistin benzetmesi çok uygun olur diye düşünüyorum. ECİLC yatırımcısını tek taraflı güç kullanarak sürekli katlediyor.Bu katliam an itibarıyla devam ediyor.Aynen öyle...

5. Bilançonun ekstra olumsuz olduğunu düşünmüyorum. Bir gün önce Deva bilançosuna bakmıştım. Enflasyon muhasebesi karlılığı eritirken özsermayeyi yukarı atıyor. Asıl soru şu; bu holdingde işler iyi mi, geleceğe bakış nasıl? Bu sorunun 6 ay önce de net bir yanıtı yoktu, şimdi de yok.. Bu yıl için düşündükleri yatırımları ertelediler, böyle olduğu kesin. Hisseyi hareketlendirebilecek iki gelişme var, ilki Monrol, ikincisi Ayazağa. Bu gelişmeler gündeme gelmeden ne yapacaksa yapacaktır!

6. Aynısını Kadirhan Ö. söylemiş enflasyon muhasebesi karları zarar gibi gösteriyor diye ben gerçekten anlamadım zira ya geçmişi güne uyarlamak ya da günü geçmişe uyarlamak olmalı öylemi bilemedim.

Zira stoklar vb de işin içine giriyor muş, muş bilen de doğru dürüst yok deniliyor pek çok şirket yanlış yapmış olabilir de deniyor.

Bu saçmalık biran evvel kaldırılmalı M. Şimşek bunu düşünemeyecek bir adam mıdır
    Neden yaptı bilemedim ayrıca asıl merak ettiğim enflasyon muhasebesi olmasaydı zarar yazmayacak mıydı?

Bu hafta 40 seviyelerini hatta azda olsa 40 altını gösterecekler diye düşünüyorum malesef!
    .......

Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    ECİLC(İsrail)....Yatırımcı Filistin benzetmesi çok uygun olur diye düşünüyorum. ECİLC yatırımcısını tek taraflı güç kullanarak sürekli katlediyor.Bu katliam an itibarıyla devam ediyor.Aynen öyle...

39.80 görebilir.O niyette olduklarını düşünüyorum.

İşlemlerin büyük çoğunluğu karşılıklı yani bir cebinden verip diğer cebine koyarak fiyatı aşağı çektığini düşünüyorum
    Bunun adı manipülasyondır.

.........
     Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Bu hafta 40 seviyelerini hatta azda olsa 40 altını gösterecekler diye düşünüyorum malesef!
    .......
    Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
    Son düzenleme : REK; 03-10-2024 saat: 17:26.

Sayfa 577/611 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •