Çayı şekersiz içmeye alıştığımdan bazen şekerli bile geliyor yaw!
Balı güvenilir üretici dışında satın almayı tercih etmiyorum.![]()
Ticarete başladım arkadaşlar isteyen olursa göndeririz.
Eşek etinden halis sucuk
Organik çürük köy vişnesi reçeli
Organik çürük domates ve biber ev salçası
Halis soğuk sıkım zeytinyağı (%5 zeytinyağı %95 pamuk yağı)
İsteyen olursa Kargo ile gönderimi yapılır.
Reha abi boşuna dışarda kazık yeme bizde daha iyisi var
Kozan balın merkezi sayılır,binboğa kooperatif balı oda onların fiatında sayılır,bende eski balcıyım kestane balı üretirdik 50-60 senedir,peder rahatsızlandığında bıraktıık ortanca birader devam ediyor,kestane balı 1000-1500 arası,çicek balı yani yayla balı 150-250 arası,yani kestane balıylan arasında 10 misli fark var,bazen gürcüler getiriyor kestane balını,250-500 arası fenada değil,yani kestane,anzer balının adı çıkmış,eskiden bizimkiler 350-500 kilo yapardı ben pek yemezdim,sadece ilk sağımda yerdim,annem ben ankaraya giderken 5-10 kilo verirdi,anne ne yapacam ben bunu derdim olsun yersiniz arkadaşlarlan derlerdi,bir kenardı donardı zamanlan,bazen annem ankaraya geldiğinde oğlum bune derdi,al götür istersen derdim,oda bizde bal çok ne yapacağım derdi,arasıra benim yerim ara geçiş noktası olduğundan mutlaka yanıma uğrarlardı,yani 80 öncesi alın götürün derdim,onlarda çok azını alırlardı,neyse,yine hala çok az yiyiyorum,terağı ile yenilir genellikle,bizde kolesterol tavan nasıl yiyeyimki,genellikle binboğanınkini alırım,bakmayın siz çıt kapak balkovan,balparmak demelerine,hepsi derleme baldır,kara kovanda mumunu kendisi oluşturur tam doğaldır,ama yinede pek kıymeti yoktur benim nazarımda,çünkü ondanda ürettik,neyse hadi by
![]()
Tepkisi, sesi çıkmayan pısırıklara,korkaklara gayet normal,neden korkacağımki,yerim cezamı yine durmam,zaten ülkede bir avuç kadarız,çoğu arkamıza sinenmiş öylece bekleşiyor,ölümse ölüm,ne kaldı şurada matematiksel olarak,adamlar çevreden sus diyor çoğu,gidin şikayet edin diyorum,bu vatan kanlan sulandı atalarımız susmamış bizmi susacağız diyoruz,korkana daha çok binerler,Atatürkmü,İnönümü korkmuş,İnönünün bir lafı vardır namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülkeden bir mok olmaz demiştir...
Keşke sahtekarlık balla kalsa, bal yemeyiveririz olur biter ama son dönemde tüm gıdalarda tağşiş, skimplasyon... adına ne derseniz, aldı başını gidiyor, ahlaksızlık diz boyu. Denetim sıfır.
İnternetten yıllardır sipariş ettiğim peynirlerin hepsi bozuldu, yağsız tatsız tuzsuz bir şey oldu. 3 firma değiştirdim hepsinde aynı sorun.
Sucuk zaten yıllardır sucuk olmaktan çıktı, normal sucuğun nasıl bir şey olduğunu bile hatırlayan kalmadı.![]()
Son düzenleme : boymatlı; 04-10-2024 saat: 19:42.
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri