Sayfa 730/998 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Viop LIX

1. Günaydın cemaat
    Hoşgeldin Mehmet emmi... Kartonları dubleks evlere donduruyormuyuz ne diyon? Doğru dedin bir nas bir Ortodoks olmuyor. Ortası olsun. Bir de ambarlardaki farelerin yaptıklarını gördün mü bizim malları bize geri satmışlar.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Hadi gözün aydın.
    Çabuk geldi.

Mehmet Abi hoş geldin.
    Abi bir yön rica etsek, çok şey mi istemiş oluruz.
    Abi gayrimenkul ve net varlık piyasa fiyatları ortada olan malzemeler net /3 fiyatta bu ki buy Mode on emme pahalı mallar var

Ve fakat supercycle derecede /2 ihtimali masaya alıp heryerden ucuzlardan buy çok mantıklı.

VOB asla. Bina fiyatina çılgın fırsatlar oluştu ki geçen hafta marketten aldigim bar 17.5 idi 20 olmuş fiyatlar roket devam borsadacilari 100 fayizli soygun bittiyinde bu daha gozel göze gelecektir..

Dayı fayiz 100 hisse fiyatları /3 bu ne demek yüzde 85 zarar demek yani sıfıra düştü demek ben bele soygun görmedim epik dayı. Gerçekten karton da bile yatamazsin VOB yabmayani bile soydular.

Anahtar kelime fayis.

VOB yapma yaptirma..

3. Emme tebrik etmek lazım kredi alıp çöp al nasılsa artıyor un içinden dayı ele bı gectiki üstünden buldozer geçmiş gibin aklı gitti şuan sokakta çayın içine şeker diye tuz atiyor..

Epik dayı.

Kim demiş nas dan 100 fayize bileşik geçiş gercekten insanın beyni almıyor

Sokakta kalmak bir kelime kartonda yatmak bile lüks oldu dayı. Niye cinki karton u altından alırlar. Mümkün değil.. vermezsen kork.

Bu

4. Düşünsene denize karşı kartonda yatacan huzurla ohh belediye çeşmesinden su duş bedava...

Mümkün deyil.

Kartonda bile yatamıyorsun.

Niye cinki bele.

Para kazanmak mimkin deyil mutfak harcaması kendin yaparsan bı nebze

Çekirdek enflasyon ve faiz indirimi yapan dayı ödüllü şekilde düğünde takıları toplamaa modunda görüldüğü üzere şey aklına geldi

Micheal baum la Vegas da denetleyici kurumların personelinin işten çıkıp Goldman sachs da ise girne umuduyla otelde denetim yapması.

Hahahaha gerçekten epistemolojik kopuş yasarti beyin gitti başı kesilmis tavuk gibin olundu.

Ne yapacağını bilmiyorsun ben bele bişey görmedim

Akıl sağlığı bile mega lüks oldu karton ise hayal..

VOB yapma fayizli....

5. Dayı düşünsene mali satıyorsun... Deli kazanıyorsun. Ki malda deyil açığa satış...

Bu müthiş vurgunda pay almak isteyenler vurgunu vuramayanlar açığa satış gelsin diyir. Direk taban serisi...

Yüzde 100 fayize kredili mal alan enayi sıfıra çıkıp borçlu kalacak bir süre sonra.

Niye hesap ortada... Adam vuruyor açığa gidiyor fayize koyuyor yüzde 50 oradan kazaniyir mal fiyati direk yüzde 50 aşağı süzülüyor.

Hesap yabalim.

100 den sattı hisseyi açığa. Fayize koydu 150 oldu.
    Hisse 50 ye dustu...

Dayı bele bi soygun denetlenmesi takı töreninde epik deyil mi risk free birde niye enayi battı cinki her türlü nas deyin iflas etti. Mecbur satacak. Niye ele.

Emmme bu işler bele dayı.

..

6. Mehmet emmi biz de biliyoruz duduklediklerini.. artık tespit lazım değil bizlere.. son durum da long mu short mu? Ucuzun ucuzu da vardır pahalinin pahalısı da... Paran var ise bu badem borsasını alır mısın satar mısın? Grand cycle geliyor mu gelmiyor mu ?
    VOB yapman batarsiniz o ayrı...

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Mehmet emmi biz de biliyoruz duduklediklerini.. artık tespit lazım değil bizlere.. son durum da long mu short mu? Ucuzun ucuzu da vardır pahalinin pahalısı da... Paran var ise bu badem borsasını alır mısın satar mısın? Grand cycle geliyor mu gelmiyor mu ?
    VOB yapman batarsiniz o ayrı...

Abi talan yaşandı şu aşamada cortun bir manası yok. Soyulanlar soyuldu zaten.

Tv de sıra bizde denilerek zaten anahtar teslimi yapıldı.

Benim enayilik zamanlarını düşünerek dayı normal bir insanın bu işten sağ cikma şansı yok iflas etti gitti zaten.

Bence şu asamada etiketi taktik dayı.

Ha bu a olur 4 veya 3 olur bilemem. Niye cinki dayı yeni tepeye gitme ihtimali de var.

Buz gibin görülüyor.

Olabilir. Emme b de yapabilir 4 de emme duygusal olarak olgunlaşma bir etiket olduğunu suluyor.

VOB yapma abi kredili hisse de alma direk borçlu kalırsın. Üstüne aklını yitirmiş şekilde metro durağında otobüs beklersin.

Selametle

8. Dayı market taban olsa misal ev üretim maliyetleri düşüyor mu yok. Demir fiyatları iniyor mu yok.

Yani dayı net varlık fiyatları ev bina gemi arsa vs belli.

Dediğim gibi gecende 14 milyara bina satıldı sebebi şu bu önemli deyil.

3 milyara epik şirket var örneğin. 7 milyara şirket var bu binadan daha eyisi 2 tane var. Vs.

Durum bele dayı bu işler artık normal Türk vatandaşi için deyil tam entegre global halklar için yoksa rakamlar ortada normal bir kişi ev vs hayal bile değil artık.

Sayfa 730/998 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •