Sayfa 821/885 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Lafla, pofpoflamayla peynir gemisinin yürümediğini görmüş olduk. Bahsettiğiniz konuştuğunuz şirket türü bist100de nadir brksn gibi. Yalnız bunun yaptığı bu adiliği hangisi yapmış dönüp bir bakın. Tepeden%60 düşmek nedir.
    3 taban yapıp akşamına scumtech olayından vazgeçtik kapının atılması malı yatırımcıya yığma operasyonudur kanımca. Açık ve net.

2.  Alıntı Originally Posted by Alper78 Yazıyı Oku
    Lafla, pofpoflamayla peynir gemisinin yürümediğini görmüş olduk. Bahsettiğiniz konuştuğunuz şirket türü bist100de nadir brksn gibi. Yalnız bunun yaptığı bu adiliği hangisi yapmış dönüp bir bakın. Tepeden%60 düşmek nedir.
    3 taban yapıp akşamına scumtech olayından vazgeçtik kapının atılması malı yatırımcıya yığma operasyonudur kanımca. Açık ve net.
    Sizindediginiz gibi 3 taban yimedi bu kağıdın özelliğidir zirveden %60 geri gelmesi bence bundan sonrası önemli finansallarinda azda olsa bozulma var ama bu tparlamayacak anlamına gelmez . Yöneticilere gelince beş para etmezler bir şekilde küçük yatirimcilarin canına okuyorlar zaten esasende sorun bunlardan kaynaklanıyor. Buradaki eneski yatirimci heralde benimdir tecrübe olarak konuşuyorum saygilarimla

3.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Sizindediginiz gibi 3 taban yimedi bu kağıdın özelliğidir zirveden %60 geri gelmesi bence bundan sonrası önemli finansallarinda azda olsa bozulma var ama bu tparlamayacak anlamına gelmez . Yöneticilere gelince beş para etmezler bir şekilde küçük yatirimcilarin canına okuyorlar zaten esasende sorun bunlardan kaynaklanıyor. Buradaki eneski yatirimci heralde benimdir tecrübe olarak konuşuyorum saygilarimla
    Scumtech kapı ne zaman altılmış? Öncesi ve son 1 haftada hisse nereye gelmiş. Bir bak. Bizide bilgilendir eski yatırımcı. Ben baktım.

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu tür hisselerde uygun şartlar oluştuğunda 3-5 kat rahat çıkışlar olabiliyor..onun dışında borsada hissede kalan herkes ya zarar etti yada enflasyon farkını yedi...önceki yıllarda zaten kazanacağımız kadar kazanmış idik o yüzden de bence enflasyon farkını sineye çekebiliriz...
    normal şartlarda ben berkosandan sanfm benzeri bir performans bekliyordum...olumsuz endekse rağmen çıkış yapmasını bekliyordum...geçmişte endeks düşerken çoğu sefer benim hisselerim çıkış yapmıştı...ama bu sefer olmadı...temel olarak çok kaliteli olmasına rağmen bu gerçekleşmedi...buna da bu saatten sonra yapacak bir şey yok..
    dansöz gibi kıvırmak buna denir

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sen teknikçinin diğer hesabısın ,tıpkı geçmişte ramses ismi ile burada yazdığı gibi... yazma şeklinden anlaşılıyor merak etme...biraz daha ileri gidersen artık agresif ve yazılımcı diye kendi kendine sohbetler yapmaya başlarsın..tıpkı geçmişte ramses ve agresif gibi...
    teknikciyi tanıyanın a q oldu mu dansöz

6.  Alıntı Originally Posted by Alper78 Yazıyı Oku
    Lafla, pofpoflamayla peynir gemisinin yürümediğini görmüş olduk. Bahsettiğiniz konuştuğunuz şirket türü bist100de nadir brksn gibi. Yalnız bunun yaptığı bu adiliği hangisi yapmış dönüp bir bakın. Tepeden%60 düşmek nedir.
    işte bunu anlayacak akıl yok pompalayanlarda başta keko

7.  Alıntı Originally Posted by yazilimci07 Yazıyı Oku
    teknikciyi tanıyanın a q oldu mu dansöz
    inkar etme agresif...konuşmalarından belli oluyor...daha kaç nick eskiteceksin ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by Alper78 Yazıyı Oku
    biz lafla peynir gemisi yürütmüyoruz...ben her daim hissenin temeline göre konuştum...fiyatına ise hiç karışmadım...al unut hissesi dedim...temeli ile ilgili söylediklerimde bir yanlış var mıydı veya şu anda da var mı ?? yok..o halde beni eleştirme hakkınız yok...her zaman beni eleştirecekseniz benden alıntı yaparak eleştirin diyorum ama o yürek sizde yok...bakın 1000 tane mesajım var...bir tanesini alıntıla ve sen şöyle demiştin de...yalanımı ortaya çıkar....1000 taneden bir tanesini de mi bulamıyorsunuz ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 821/885 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •