Sayfa 787/998 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Günlükte 9430 larda olan 200 günlüğün altında kalmaya devam ediyor. Negatif. Üzerine atamaz ise anlık 7630 larda olan 500 günlük ortalamaya teması ister. YTD.

Garan endeksi yakalayıp geçince iş biter kaçmak lazım demiştik. O günlerden beri genel endeks iflah olmadı zira.
    Çok net hatırlıyorum. Garantinin endeksin altına inmesini mi bekleyecez?

2. Graflarla birşeyler anlatmaya çalıştık dün özelden gelen sorulara , graflarımız haftalık aylık
    2008 krizinde nasıl eğilim izlemiş graf o zamanki şartlar şimdiki gibi değildi yabancı yatırımcı mevcuttu piyasada kullanılan bütün enstrümanlar mevcuttu şimdi yabancı yok ve daha kontrollü bir borsa ve bütün herşey fiyatlandıktan sonra 200 günlük ortalamadan yukarı dönmüş ozaman piyasa.
    2 tarih belirledim Nebati ile başlayan seçim ekonomisi ve KKM ve Şimşekle başlayan aldığımız ekonomik yaraları sarmak için ortodoks politikalar altında bir programa başlama tabi bu sürec nasıl yaşandı onuda grafta aklıma gelenleri şekillendirdim.
    Nebati döneminde yatırım yapıcam diye kamu bankalarından çekilen paralarla altın,dolar alınıp KKM üzerinden yeni zenginler yaratıldı , çoğu şirketlerde bunları yaptılar , çekilen ucuz kredilerle borsada hareketler yapıldı , hayatında belki bir daha aynı bilançolar açıklayamacak şirketler makyaj yapılarak halka arz oldu.Yapılan bu seçim kazanma ve popülizmle fatura Şimşekle çıkmaya başladı sonuçta geldiğimiz nokta ortada ufak hatırlatmalar yapmak istedim.
    Bakın bu kadar olay yaşanmış depremde buna dahil pıst 100 verdiğim tarihlerde yükselişi graflarda.Düştü diyorlar düştüğü yok hepsi graflarda çok düştü diyenler yukarda yazdığım halka arz tahtaları , sandalye masa tahtaları xu30 da da koç grubu tahtaları endekse göre daha fazla ama bu tarihteki primlerinede bakın.
    gelelim dönüş başladımı sorusuna trend 9500 altı kapanışlarla biraz yara aldı ellerinde şimdilik gözüken fiaz indirim hikayesi geçen gelen verilerden sonra satış yedik şimdi bu hafta bu konu hakkında tv lerde bir aylık veriden ziyade eylül ayı okulların açılma dönemi vs ile sıva yapılıyor gelen veri için iş ekimide bir görelime kayarsa bu hafta tepki devam eder.Yalnız ekim enflasyon veriside bozuk gelirse yeni dipler arıyacağını düşünüyorum o zaman aşağıda 7800-8000 takip ederim tl bazlı kafa karışıklığı oluyor diye tl bazlı graf üzerinde anlattım yukardada 9500 üzeri kapanışları takip ederim.[/QUOTE]

Hafta sonu graflarla beraber böyle yorumlamada bulunmuştum alıntıladığım bölge kısa ve orta vade katalizör olarak olumlu olumsuz bir seneryo çıkabilecek hikayemizdi bu yazdıklarıma 2 gündür ortada dolaşan Deustsche bank raporun da geçen bazı konuları alıntılayacam geçen hafta yabancı banka yöneticileri buraya davet edildi onlarla ne konuşuldu bilmiyoruz ama onlardan sonra banaka tahtaları geçen hafta yine satış yedi.raporda geçen alıntı aşağıda
    Türkiye'ye yatırımcı gezisi düzenleyen Deutsche Bank:

Asgari ücrete %25-30 arasında bir artış olacağı beklentisi hakim.

%30'dan fazla artışın hem enflasyon beklentilerini bozabileceği hem şirketleri zorlayabileceği belirtilmiş.

Bildiğimiz üzere aralıkta ücretlere ne kadar zam uygulanacağı konuşulmaya başlanacak buradaki oranlarla ilgili hem içerde hem dışarda soru işaretleri var faiz hikayesini alacak yabancı yok veriler faiz artırmaya erken gözüküyor yalnız sanayinin bayağı kötü olduğu bu yüzden aralık gibi bir faiz indirimi gelebileceğide söyleniyor bunu ilk bilecek olan kulağı delik bademler yani yerli oyuncular .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    herşey akıl değil tabiki..

insanoğlu kendini dünyanın merkezine koyuyor sadece..

hapishanedeki suçlulara sorsan hiç biri suçlu değildir.. suçlu başkaları ve onu o duruma sürükleyenler suçludur. ...en canisi bile böyle der )

tıpkı insanın öldükten sonra cennete gideceğini.. tonlarca sarayı eşi bağı bahçesi olacağını düşünmesi gibi.

niye.. çünkü hakettiğini düşünür ))

beklentiye göre gelişmeyecek elbette
    Mecazen ,Kimine Huriler Kimine Nuriler denk düşecek orda ,, duruma göre

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Çok net hatırlıyorum. Garantinin endeksin altına inmesini mi bekleyecez?
    Normal şartlar altında aynen öyle hocam. Günlükte 200 lük altına gelmesi zaten sürecin devam ettiğini gösteriyor. Üzerine atıp kalıcı olamaz ise bir haber vs kullanıp sert şekilde 500 lüğe kadar iner endeks. Daytrade her daim yapılır hisse bazlı, Vob vs ama orta-uzun vade mal alıp kenara atmak bence hiç ama hiç mantıklı değil şu süreçte. Hele hele küçük ve spekülatif hisseler ocak söndürebilir. YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    o iş nasıl olacak ? onuda deyeydin
    Baş shorta bassssssss...şaka şaka
    Mal alırken kazanılır. Ben kaybettim zaten malın icindeyim . Suyun içinde kulübü üyesiyim

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%30'dan fazla artışın hem enflasyon beklentilerini bozabileceği hem şirketleri zorlayabileceği belirtilmiş.
    %30 zam demek 22.000 tl maaş demek
    bu parayla önümüzdeki 1 yıl bir insan nasıl geçinsin bugün verseler bu parayı gene zor 3 ay sonranın enflasyonu ile vereceksin ve ocaktan sonra 12 ay boyuncada enflasyona eriteceksin önümüzdeki yıl asgari ücretli fitre sınırının altına iner
    bir halt olacağı yok.

7. Ama bir ihtimal daha var. Eğer endeks günlükte 500 lüğe gelir ve üzerinde bir dip çalışması görürsek (1-2 ay sürebilir) oradan ok gibi fırlayıp son bir zirve için bir yıl ve üzeri sürebilecek acayip bir boğa piyasasına da sokabilir bizi. Böyle bir durumda 13-15 bin arası hedef yapar rahat. Yaşayıp görmek lazım. Şimdiden konuşmak zor.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    %30 zam demek 22.000 tl maaş demek
    bu parayla önümüzdeki 1 yıl bir insan nasıl geçinsin bugün verseler bu parayı gene zor 3 ay sonranın enflasyonu ile vereceksin ve ocaktan sonra 12 ay boyuncada enflasyona eriteceksin önümüzdeki yıl asgari ücretli fitre sınırının altına iner
    %30 üzeri enflasyon verileri bozulur diyor onların hesaplarına göre daha aşağı asgari ücret zammı çıkıyor .2025 de halk için öyle anlattıkları gibi kolay geçmiyecek bu sene doğalgaza elektriğe zam yok diyor dün hükümet 2025 de zam var demek bana göre
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 787/998 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •