Sayfa 512/583 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

44.16 desteği çöp gibi kırıldı.. kim aldı kim sattı ilgilenmem ama satan, satmaya yetişemiyordu.. adam olacak çocuk 46.46 ve üzeri..
    iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. Sadece bankof 2 milyon civarı mal satarak düşürüyor.işlem hacmi 19,5 milyon. Zaten onunda çoğunu yapıkredi ,iş ,bankof yapmış.alıcı yok. Birileri borsa düşsün dedi ve düşürüyorlar...
    Ttkom yönetimide onlardan yana . Kaç senedir bir imtiyaz uzatımını beceremediler. Bu imtiyaz uzamadan daha çok sürünürüz böyle..neyi bekliyorsunuz .bu iş bu kadar uzatılmaz.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

günlükler 25 eylülden bu yana soluksuz düşüş nedeni ile sıkışık bir şekilde duruyor ve olası sert tepkiyi canlı tutuyor.... ancak haftalıklar hoş değil..4049 nolu mesajda '' aradaki destekler bir kenarda dursun'' diye yazmıştım.. bu gün en alttaki 44.16 seviyesi bile kötü kırıldı.. günlüklerin vereceği olası tepki ile 46.46 ve 48.00 seviyeleri yakın izlenmeli..
    iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    günlükler 25 eylülden bu yana soluksuz düşüş nedeni ile sıkışık bir şekilde duruyor ve olası sert tepkiyi canlı tutuyor.... ancak haftalıklar hoş değil..4049 nolu mesajda '' aradaki destekler bir kenarda dursun'' diye yazmıştım.. bu gün en alttaki 44.16 seviyesi bile kötü kırıldı.. günlüklerin vereceği olası tepki ile 46.46 ve 48.00 seviyeleri yakın izlenmeli..
    iyi çalışmalar..
    Bu hisse devasa gibi gözüksede oldukça sığ aslında.zaten %13 civarı halka açık. Bununda 10 civarını alenen toplamış durumdalar. Yani 3 bilemedin 5 lik kısmı piyasada işlem görüyor. Tahtacı bankof ve ykredi işlemleriyle istediği gibi ayar çekiyor fiyata. O bantlar grafikler tepkiler falan bu kağıtta işe yaramaz. Tahtacının canı hangi pozisyonu isterse kağıdı öyle çeviriyor. Ben kendimce pusuya yattım uygun pozisyonu bekliyorum. Ağa yürü dedimi yürür gider bu kağıt...ne endeks dinler ne grafik. Daha önceki hissemi sabırla topladım. Sonra bir tahta için en kötü iki haber artarda geldi.bedelli ve patron hisse satacak. Ne mi oldu.tavan tavan kağıt 15 katına çıktı...işte böyle kaliteli bir borsamız var malesef...

5.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Bu hisse devasa gibi gözüksede oldukça sığ aslında.zaten %13 civarı halka açık. Bununda 10 civarını alenen toplamış durumdalar. Yani 3 bilemedin 5 lik kısmı piyasada işlem görüyor. Tahtacı bankof ve ykredi işlemleriyle istediği gibi ayar çekiyor fiyata. O bantlar grafikler tepkiler falan bu kağıtta işe yaramaz. Tahtacının canı hangi pozisyonu isterse kağıdı öyle çeviriyor. Ben kendimce pusuya yattım uygun pozisyonu bekliyorum. Ağa yürü dedimi yürür gider bu kağıt...ne endeks dinler ne grafik. Daha önceki hissemi sabırla topladım. Sonra bir tahta için en kötü iki haber artarda geldi.bedelli ve patron hisse satacak. Ne mi oldu.tavan tavan kağıt 15 katına çıktı...işte böyle kaliteli bir borsamız var malesef...
    30 yıldır borsadayım, tepkisiz böyle düzeni ilk defa gördüm. Sanki günlerce tavan yapmış da sert dönmüş.

Sanırım ebesi güzel.

6.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    30 yıldır borsadayım, tepkisiz böyle düzeni ilk defa gördüm. Sanki günlerce tavan yapmış da sert dönmüş.

Sanırım ebesi güzel.
    Günlük takası takip etseniz o kadar aşikarki yapılanlar.zaten 20 milyon işlemin 10 milyonunu ykredi ve bonkofun alsatı oluşturuyor.ykredi hiç mal tutmaz.aldığını tamamen verir aynı gün.

7. Yunanistan devlet telekomu bile 6.8 milyar dolar. Googlea helenic telecom market cap yazın görün. Bizim telekom 4 milyar dolarda sürünüyor. Bizim nüfusumuz yunanistanın kaç katı…
    İşte kötü yönetim olunca böyle oluyor..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    O bantlar grafikler tepkiler falan bu kağıtta işe yaramaz. Tahtacının canı hangi pozisyonu isterse kağıdı öyle çeviriyor. Ben kendimce pusuya yattım uygun pozisyonu bekliyorum. Ağa yürü dedimi yürür gider bu kağıt...ne endeks dinler ne grafik.
    Sizin pusuya yatıp beklemenizde benim için bir sakınca yok.. dilediğiniz kadar bekleyebilirsiniz.. ayrıca siz beklerken, beklemenize de müdahale edecek değilim... kazancınız bol olsun...

senet canı istediği gibi davranır.. bu da umrum da değil.. ancak her sıçramada,üstteki kahve rengi seviyesinin üzerinde kalamamış.. açık ve koyu pembe diplerinde 2 defa en iyi alım fırsatı vermiş...

işte bu benim umrum da....

turkuaz UZUN bir süre sonra, yukarı çapraz atmış ve 51.35 seviyesini belirlemiş..

bu da bir süre, herkesin umrun da olacak..

Sayfa 512/583 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •