Sayfa 825/882 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Evet Kap geldi, sermaye tavanı süresi uzatılmış, ayrıca yurtdışı kısmında sermaye payı olan şirketten paylar alınmış, devamı gelecek mi bakalım

2. tam komedi bu keko ya olm yalan haberlerle millete gaz verirken iyi de genel kurul konuşmasını yazmak mı izin gerektiriyor çok değişik bir kafa yaşıyor bu keko ne kullanıyorsun olm hastanede

3.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    tam komedi bu keko ya olm yalan haberlerle millete gaz verirken iyi de genel kurul konuşmasını yazmak mı izin gerektiriyor çok değişik bir kafa yaşıyor bu keko ne kullanıyorsun olm hastanede
    Sen öyle san...toplantıya giden ile gitmeyen bir olmaz..yine gidip soran ile sormayan da bir olmaz..geçmişte burada bir şeyler söylemiştim...onlar da teyit olmuş..başka da bir şey söylemeyecem..isteyen alır isteyen satar isteyen de tutar..

4.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Katılanların izni olmadan söylemem ne demek 😂😂 zaten halka açık yapılan bisey gizli birsey mi sanki, müsait değildik giremedik. Milli istihbarat toplantısı değil bu😂 neyse birazdan kap gelir sagol sormadım say
    Ne yediğini içtiğini, kaç çeyrek altını, dairesi vs olduğunu söyledi ya...Ona say üstadım...

Çocuk bu yahu...Gerçekten...Çiğ; pişmemiş; ham...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. Ben öğreneceğimi öğrendim..gerisine de karismiyorum..ne söylersem onunla ilgili saçma sapan bir şey daha söyleyeceksiniz..anlayan zaten anladı..beklemeye devam...imkanım oldukça toplamaya devam....

--ufacık tefecik hisseyi 30 kişi izliyor...
    --bir zamanlar GEDZA da böyleydi...şimdi in cin top oynuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --ufacık tefecik hisseyi 30 kişi izliyor...
    --bir zamanlar GEDZA da böyleydi...şimdi in cin top oynuyor.
    Bebek hisseler az kaldı bu borsada...pasta büyük...işte görüyorsun bu bebek için her gün birileri ile savaşıyoruz...

8. Hissedarx, %15lik payın tamamının alınmasını nasıl yorumluyorsun ?

Sayfa 825/882 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •