Originally Posted by mert45 https://www.hisse.net/topluluk/showt...59#post6905759 Çıtak dayu ,senin hesabına göre ben şimdi ne kadar kazançtayım 10313.00 şimdi fiyat 1029800 den kalanıda kapatırsan... 4 partiye 6500 pivan kardasın
Originally Posted by ALPER 4 tane kağıdım var. 4 unu de ciziverecekmis gibi duruyor. Bakalım napacak. Tup adaya veda etti kaldı 3. Tombala yapamıycaz.
Originally Posted by mert45 Long deği yahu şort deniştirdin... dalavere yapma... long yazdıydın helecandan Originally Posted by mert45 10400.00 İkinci şort - 10300.00 flat
Originally Posted by *Bozkurt Ben saa dün ne didim. 2.cetonunu iyi yerden furdu, cetonun 1 ini makinadan kurtarma şansı halen devam ediyor. Didim mi dimedim mi Sen kralı ne zandın Muhhahahahahaaa çıtak dayu işte ..kafa gidik Palişkoom ben hareket çektim diye bi afalladı ..fiyatı sabit tutuyor şimdilik 10315.00
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by çıtak 1029800 den kalanıda kapatırsan... 4 partiye 6500 pivan kardasın Kapatmaz o onu zarara geçirtene kadar tutar, Onu kurtacaz diye ömrümüz geçti masada dayucuğum. Şeytan dürtüyor salıver kralı sırtlanların arasına deye
Originally Posted by çıtak deniştirdin... dalavere yapma... long yazdıydın helecandan Originally Posted by çıtak 1029800 den kalanıda kapatırsan... 4 partiye 6500 pivan kardasın TL bazlı dediydin ya dün , onu sordum 10320.00 Originally Posted by *Bozkurt Kapatmaz o onu zarara geçirtene kadar tutar, Onu kurtacaz diye ömrümüz geçti masada dayucuğum. Şeytan dürtüyor salıver kralı sırtlanların arasına deye
Originally Posted by çıtak kalan şortu 1029800 e yaz... kapansın... şortta girme şu veriye Ne verisi ?
Originally Posted by mert45 Ne verisi ? Kim neyi vermiş?
Forum Rules
Yer İmleri