bende ozaman hemen şuan tanrıların gökte uçan deve yapmasını istiyorum.
1 2 3 .. göremedim.
.......
biyoloji herkese şart
kafa bu... sen cidden bırak feni... ilk okula gittin mi lo.
![]()
bende ozaman hemen şuan tanrıların gökte uçan deve yapmasını istiyorum.
1 2 3 .. göremedim.
.......
biyoloji herkese şart
kafa bu... sen cidden bırak feni... ilk okula gittin mi lo.
![]()
Türkçe okumayın günah 😃😃😃 anlamadığınız dilde okuyun ,ama anlamını bilmeyin tabi ,işin sırrı orda 😂
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
kainatları yap... basit uçan deveyi yapama..
cık cık cık....
...... senin kafadan bakınca yani..
bak dinler çürüdü...![]()
dolar 40 endeksde 6800 7200 cıvarı beklendımız var. kucuk yatırımcıyı aglatmadan bırakmazlar ocak subat beklentım.sene 2001 19bın 500o aynı senaryo ky tovge etmelı borsaya ama az dudsurup endeksı hısselerı cok dusuruyorlar endeks muhendıslıgı![]()
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
https://x.com/sanalgd/status/1845095158385184865?s=12
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Şu VİOB pasta işi her yerde konuşuluyor.Bu işte 200 günlük ortalama gibi oldu....Kırılmaz dediler ve her yerde konuşuldu ama kırıldı...
Yani demem o ki bu kadar konuşuluyorsa işlememe vakti gelmiş olabilir.
Veya şöyle diyeyim: nereden kapanır bilinmez ama kapanmaya başlayınca direnç vs bırakmaz.
Bence 2 seçenek var..Ya diplerden uzlaşmaya gidecek veya bir yerden çok sert kapanacak.Tepki olmayacak.Eğer kapanırlarsa direk ralli olur.Bu işin ortası yok.
Mesela agustos vade zirvenin epey aşağısında ama en dipten %5 yukarıdan kapandı...
ADİOS 234
Araba devrildikten sonra herkes .!!!
Borsa uzmanı.!!!
Berber ve taksiciden borsa uzmanı olmaz.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Yer İmleri