Originally Posted by
ABKA
Yeni yazmaya başladın sen.BURADA YENİSİN.BU FORUM öyle diğer cafeye benzemez.Konuşunca sağlam konuşman-muhakeme yapman lazım.Yoksa 10 KATLI DOLMA YAPARLAR.Cevap vermezdim ama dur:
1-sn. miniyatırımcı sağolsun her zaman bu konularda bizzat yardım etmiştir.Daha önce de pek çok konuda yardımı oldu.Kendisine özelden de defalarca teşekkür etmişimdir.
Etmesem bile burada bir kasıt aramaz.Gece saat 23.50 de benim uyuduğumu-forumda aktif olmadığımı anlamıştır.
2- Gelelim şu diğer olaya.Ben 24 yıldır hisse ve 17 yıldır viobdayım.
sadece ilgim olan ve bana para kazandıran konular beni ilgilendirir.
VİOBDA OLAN adamın REHİN-KREDİLİ işlemle ilgisi yoktur.Onu asla bilmesine de gerek yok.
HİSSE İŞİNDE İSE: asla kredili işleme bulaşmamışsan hatta kredi limitini sıfır yapmışsan yine böyle bir işlemi bilmene gerek yok..Ben ASLA KREDİLİ İŞLEM YAPMAM(LİMİT SIFIR) ve bedelli hisselere bulaşmam..Bunun için gereksiz bilgileri bilmeme gerek yok.İŞİM OLMAZ.
Ha..21 temmuz düşüşünde en kral karı kim yaptı dersen...SHORT POZ. TAŞIYARAK defalarca buraya ekstre verdim...Ha yine şunu iddia ederim ki..21 temmuz ve sonrası 40-50 günde bu forumda SHORT TAŞIYARAK en fazla kar eden 2-3 kişi..hatta belkide en fazla kar da etmiş olabilirim.Forumun uygun gördüğü birisine bu zaman aralığındaki karı da gösterebilirim..
Yani benim anladığım para kazanmak.Diğer teorik gereksiz bilgilerle işim olmaz.Telefonu kullanırsın ama bunun içindeki teknik aksam seni ilgilendirmez.İŞİNE YARAYANI AL GEREKSİZİ AT.
SEN YENİSİN ..YAŞIN BAŞIN KAÇ BİLMİYORUM.kAÇ YILDIR PİYASADASIN bilmiyorum.
ama konuşurken en azında BELGELİ DÜNKÜ TÜM MESAJLARIMI oku..sonra konuşalım.
Her mesaj erlik, beylik... "sen yenisin sanırım", "kaç yaşındasın"...
Bana ne? Senin kaç senedir yazdığından, işlem yaptığından?
Haaa! Benim tevellütümü çok merak ediyorsan, Karaköy'de tezgahtan fiziksel kağıt alıp, hâlâ kara defterle hesap yapan tanıyacak kadar eskiyim.
"Yoksa 10 KATLI DOLMA YAPARLAR" yapıyorlar demişsin.
Yapıyorlar sağ olsunlar, olanlara şahidim.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri