Ama bence o kötü senaryolar gerçekleşse bile...ne olursa olsun fulleyeceğim nokta 7200-7300 aralığıdır.STOPLOSS yok..
4-5 tane ENDEKS hissesi olmak şartıyla ...Olur da oraya gelirse-kefen paramı bile yatırırım...
Sonunda dolar bazlı %150 kar yapacaksam beklerim de...
Bir de B planı var.Ama açıkçası düşmesi işime gelir...YAY NE KADAR SIKIŞIRSA O KADAR KUVVETLİ TEPER.
SIFIR hisse ile 5 aydır bekliyorum...TOSTUMU YEDİM,BEKLİYORUM![]()
mayısta borsadan çıktığımdan bu yana altın gümüş tradeleri ile overall %128 artmış...
Allah sizide bu batakhaneden kurtarsın...ne stres kaldı ne dert ne tasa...
hala belkide açığa satış yapıyorlar sizin haberiniz yok...
sizin olmayan paranın bile vergisini almaya başladılar...
hırsız içerideyse kapı kilit tutmaz...
Yatırım tavsiyesi değildir.
2 takip ettiğim graf var 1. xbank daha önce söyledik 2. yukardaki pıst 100 kriz fiyatlamaları.
takip edilecek 22-23 ekim bricsde rte da olup girilip girilmeyeceği ile dedikodular yalnız bu gerçekleşirse halbank davası yeniden gündeme gelir deniliyor veya daha farklı olumsuz salvolar çıkabileceği dedikoduları var.
diğer takip edilecek bana göre önemli 3 kasım ekim enflasyon rakamları buda bozuk gelirse 2025 kadar oynak zayıf pıst 100 izleriz diye düşünüyorum.Enflasyon rakamını kulağı delik bademler ve sistem oyuncuları biliyor biz ogun öğrenecez[/QUOTE]
Buradan dönermi oradan dönermi diye sorulan sorular oluyor özelden benim verdiğim bantlar formasyon üzerine teknik yorumlamaydı , yukarda ay sonuna kadar takip edilmesi gereken konular var.Bunların olumsuz veya olumlu olması sene sonunun yolunu çizecek , bu yüzden şuraya düşer demek düşen bir bıçağı tutamazsınız nereye kadar düşecekse onu bekleyecez .Malda yakalanan bakmasın ekrana psikolojinizi bozarsınız sevdiği işleri yapsın aialesi ile ilgilensin .Birde İsrail İran traşı soruluyor cds, dolar oynamışmı yok ufak bir payı olabilir ama bana göre ana neden ekonomi ve şirketler üzerindeki tahribatları fiyatlıyoruz RESET leme ne zaman biter onu onlar biliyor yoksa kolay 8000-7000-6000 yazmakyukarda belirttiğim 2 tarih bir gelsin görelim diyorum ozaman bir daha bakarız.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Formasyon devam ediyor..750 puan daha kaldı dayanın..8 bin düz yapalım bisti..8750 fibo seviyesi kırılırsa hedef kesinleşir..y.t.d
Son düzenleme : katırcı_bedri; 14-10-2024 saat: 12:37.
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Buraya yazdığım ve hala mesajlar forumda olduğundan yazayım..
3.20 dolardan tüm hisseleri sattım(mayısta)
11 haz. da 23-24 den altıns1 almıştım.Şuanda 32 üzerinde buradan %30-35 kar oldu..
VİOB da ise 12 temmuz ve sonrası SHORT olduğumdan....
kısacası overall mayıstan sonra %60 artmıştır.
Ama viobda çektiğim stresti gel de bana sor.. 7 gün tatil dışında tüm yaz ekran karşısında terledim..40 kontrat olunca günde 100bin ve üzeri zarar-kar oluyordu..VİOB da 17 yıllık viob tarihimin en bereketli 2 ayı oldu.İşi zirvede bırakmak lazım..viob hesabını kapattım(en azından 5-7 ay işlem olmayacak)
Eğer yaparsam da viobu,yılda bir kere orta vadeli düşüş yönünde short olarak yaparım..mesela 2-3 aylık poz. almak gibi.1-2 kaldıraçla..Ama yükselen piyasada vioba gerek yok.
Sözün özü: sadece altıns1 var.ENDEKS dip yapsın hisselere gömüleceğim ve 5-7 ay kafa rahat olacak.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Global marka goody...Yeni halka arz edilmiş değil.Yılların hissesi..dolar bazlı geldiği yere bak..Batmaycak kadar büyüktür.(yabancı hisse)..Ama konjönktör uygun olmayınca anlamsız düşüyor.
Bu zırto hüstadlar böyle hisseleri önermezler..nerede dipten dolar bazlı 10x gitmiş önerirler..Çünkü kendi maliyetleri 2x tedir.Ama bunun gibi dipte olan hissde kimsenin maliyeti altta değildir..zaten hisse diplerde..
XTUMY bir zaman ralli yaparsa alacağım ilk hisse olur.ARİSTON abi bu fiyatın çok üzerinde iken bile: arsa fiyatının altında diyordu..
![]()
Yer İmleri