Sayfa 985/998 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Elbette öyle 2 Lİ TEPE HEDEFİ VARDI..OLDU..Ama altında BÜYÜK OBO olur..Bunu herkes görür..Ama bazıları onu bazıları bunu tercih eder.Burada muhakeme devreye girer..analiz dediğimiz olay..Yoksa formasyon dediğimiz 10 sayfa tutmaz bilgidir..ama herkes aynı şeyi derken senin birisini tercih etmen ve isabet ettirmen önemlidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    12 temmuzda arkadaşlar ve ben net fikrimizi belli ettik...Yok bu demiş..buymuş...ÖNEMLİ OLAN SENİN KENDİ MUHAKEMENLE NEYİ TERCİH ETTİĞİNDİR..

Endeks nereden döner ŞARTSIZ ifade edecek yüreği olan varsa tebrik ederim..yoksa polemiğin hasedin anlamı yok..Piyasada analiz yapan 10.000 kişi var.Mutlaka her düşünceyi savunacak 100 kişi olur.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Bu günden itibaren LONG tuşunu attım...en az 4-5 hafta sadece SHORT-FLAT giderim.

Bir yerden sonra iyi maliyet yapıp tatile gitmeyi düşünüyorum.ve günlerce hareketsiz beklemek.Belki de kuyuya gitmek(uzlaşma)..

Bir yer var..Aşağı kırarsa acımadan short açarım..Kaldıraç 1.5-2 arası..

Agustos vade içinde 5-6-7-8-9-10 bekliyorum.

12 temmuz. bıst100:11.023. agustos vade:12.670
    ..[/QUOTE]

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    12 TEMMUZDAN itibaren tahminleri (BIST100 için) yazabiliriz:

Abka : 4 numara
    the economist: 15 numara
    Bozkurt; 13 numara
    Calibra: 16 numara
    Tokatyıldızı470; 4 numara
    el turco: (15-16) numara
    BJK Coccinella: 14 numara
    Sniper: 15 buçuk(dolar bazlı) 15-16 numara
    yoktur:16 numara
    loto:4 numara
    mavsar:11-12 nuamara
    Alper:4 numara
    Egeduk: 18 numara
    indregandi: 3-4 numara

..............................................

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İSMAİL 9400 den beri..burası kuvvetli çizgi-son nokta deyip duruyor.

Defalarca BURADA ALMAYANI döverler dedi...Onu geç...

Burada dedilen rakamlar mutlaka birilerini dediğine denk gelir.

sonuçta tekniğin kuralları aynıdır.

Misal SELÇUK 9800 DEN DÖNER dedi..İSMAİL 9400 e çok çok önem verdi..Adamlar her rakamı söylüyor..elbette birileriyle çakışacak..

SİNDOMA SENDEN ALALIM net ORTA VADELİ GÖRÜŞÜNÜ...

BEN AÇIKÇA YAZDIM..İSTEYENE 10 tane argumanımı da yazarım..ama sayfa uzar diye yazmadım...

Aynı şeyi piyasa %20-25 düşmeden almam dediğinde de dedin...

Dedinki ÖZELDEN ARKADAŞLAR SORUYOR..ama ben beklemiyorum...Hatta bunu üzerine şu mesajı sana yazdım..endeks 11.000lerdeyken...20 mayıs mesajı

Senin oyununun %50 si ismailin bantları üzerine ha bunu nerden biliyorum burada adamın ismini zikrettiğinde 1-2 videosunu izledim senin rakamlarınla uyuşuyor diğer takip ettiğin Nuri ondan birşey alıyorsun yorumlarında ama bana bugun gelen ismail ismi ile senin takip ettiğin ismail aynımı bilmiyorum.Rakamlar bu kadar tutmaz ha senin ismail ben düşücek derken millet tarafından goy goya alındı onuda tweterda gördüm.
    20 mayıs diyorsun 2.45-250 bandında burada kimse rakam veremezken ben formasyonla 3.75 hedefli graf paylaştım topik şahit kendi analizim ne gördü pıst 100 3.44 bugunde saydım 3-4 maddelik paket varken gücü yetmedi gerçekler fiyatlanacağı için.İnanmadığıma neden düşücek diyeyim 22 temmuz 2024 ykbnk satışı hikayesi ile çok çoşku var deyip pozisyonları kapadım farkındaysan ozamandan beri düşüyoruz 2.60-2.65 beklediğim bantlardı bugun haftalık bir graf attım .255-2.60 ara destek haftalık kapanışlar yapıyorsa aşağı dip aramam düşüşün bitmesini beklerim yoksa 8700-7300 arada %18 oynuyor neyin analizini yapayım beklerim ona göre oyuna girerim kimse neyi fiyatladığımızı bilmiyor .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Endeks buraya 3 ayda indi..Defalarca buradan döner duydum-tv de -ismailinden ahmete kadar.....Benim ''burası dip olabilir veya buradan hisse alıyorum ''dediğimi gösteren tek mesaj bulun bir daha foruma yazan ********dir.

Hatta sürekli aşağıları göstererek burayı kırar(2 kere 10.000) ve bir kere 9.400 diyen benim..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Senin oyununun %50 si ismailin bantları üzerine ha bunu nerden biliyorum burada adamın ismini zikrettiğinde 1-2 videosunu izledim senin rakamlarınla uyuşuyor diğer takip ettiğin Nuri ondan birşey alıyorsun yorumlarında ama bana bugun gelen ismail ismi ile senin takip ettiğin ismail aynımı bilmiyorum.Rakamlar bu kadar tutmaz ha senin ismail ben düşücek derken millet tarafından goy goya alındı onuda tweterda gördüm.
    20 mayıs diyorsun 2.45-250 bandında burada kimse rakam veremezken ben formasyonla 3.75 hedefli graf paylaştım topik şahit kendi analizim ne gördü pıst 100 3.44 bugunde saydım 3-4 maddelik paket varken gücü yetmedi gerçekler fiyatlanacağı için.İnanmadığıma neden düşücek diyeyim 22 temmuz 2024 ykbnk satışı hikayesi ile çok çoşku var deyip pozisyonları kapadım farkındaysan ozamandan beri düşüyoruz 2.60-2.65 beklediğim bantlardı bugun haftalık bir graf attım .255-2.60 ara destek haftalık kapanışlar yapıyorsa aşağı dip aramam düşüşün bitmesini beklerim yoksa 8700-7300 arada %18 oynuyor neyin analizini yapayım beklerim ona göre oyuna girerim kimse neyi fiyatladığımızı bilmiyor .
    İSMAİL 9400 için defalarca ,BURADAN ALMAYANI DÖVERLER dedi..Nuri zaten işim olmaz.Defalarca eleştirdim.

SENİN ANLAMADIĞIN ŞU: İSMAİL HAFTADA 3 PROGRAM YAPIYOR.Sürekli al veriyor...PEKİ BEN BUGÜNE KADAR ORTA VADELİ ALIM DEDİĞİMİ DUYDUN MU? yok..

ANLAYAMADIĞIN daha doğrusu anlamak istemediğin: TEKKNİK dediğin 10 sayfa..Binlerce insan aynı noktayı görür..Ama sen kendi MUHAKEMLE EN İEDEALİNİ seçersin..

ben 3 ayda 100 kere uzmanlardan buradan döner lafını duydum..peki benim bunlara katıldığımı gördün mü?

HAYIR....

İnsanların itibarıyla oynama..
    12 temmuzda kokktun fikir beyan edemdin..BUYUR ŞARTSIZ ŞURSUZ VASA ORTA VADELİ ÖNGÖRÜN YAZ...yoksa kes sesini..

2.60 kırılırsa 2.50 olmadı..2.40..KASIM enflasyonu iyi gelirse yukarı olmadı aşağı saçmalığından vazgeç...
    12 temmuzda bozkurtta senden rica etti. ama yine burayı kırarsa şurası vs. dedin..
    ,

AYNISINI BORSA %20-25 düşmeden almam dediğinde de yaptın..

ya cesur ol yada korkakca alttan saldırma..fikir beyan edemiyorsan susacaksın...

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Elbette öyle 2 Lİ TEPE HEDEFİ VARDI..OLDU..Ama altında BÜYÜK OBO olur..Bunu herkes görür..Ama bazıları onu bazıları bunu tercih eder.Burada muhakeme devreye girer..analiz dediğimiz olay..Yoksa formasyon dediğimiz 10 sayfa tutmaz bilgidir..ama herkes aynı şeyi derken senin birisini tercih etmen ve isabet ettirmen önemlidir.
    ben formasyon avcısıyım çok formasyonum burada tuttu beni tanırlar
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İSMAİL 9400 için defalarca ,BURADAN ALMAYANI DÖVERLER dedi..Nuri zaten işim olmaz.Defalarca eleştirdim.

SENİN ANLAMADIĞIN ŞU: İSMAİL HAFTADA 3 PROGRAM YAPIYOR.Sürekli al veriyor...PEKİ BEN BUGÜNE KADAR ORTA VADELİ ALIM DEDİĞİMİ DUYDUN MU? yok..

ANLAYAMADIĞIN daha doğrusu anlamak istemediğin: TEKKNİK dediğin 10 sayfa..Binlerce insan aynı noktayı görür..Ama sen kendi MUHAKEMLE EN İEDEALİNİ seçersin..

ben 3 ayda 100 kere uzmanlardan buradan döner lafını duydum..peki benim bunlara katıldığımı gördün mü?

HAYIR....

İnsanların itibarıyla oynama..
    12 temmuzda kokktun fikir beyan edemdin..BUYUR ŞARTSIZ ŞURSUZ VASA ORTA VADELİ ÖNGÖRÜN YAZ...yoksa kes sesini..

2.60 kırılırsa 2.50 olmadı..2.40..KASIM enflasyonu iyi gelirse yukarı olmadı aşağı saçmalığından vazgeç...

,

AYNISINI BORSA %20-25 düşmeden almam dediğinde de yaptın..

ya cesur ol yada korkakca alttan saldırma..fikir beyan edemiyorsan susacaksın...
    Sen neden adam gibi yazamıyorsun bir anda oran buran oynuyor bilmiş moduna dönüyorsun senin anlayacağın dille mi konuşalım yok korkuyormuş yok yazamıyormuş ortada bir graf var neresindeyiz diye soruyor sabha akşam kamil burada sana ters çevir bak demedim mi o graf hiakye senin gibiler içi bol bol bak görüşümü yazmamı bekliyor yazsam ne olur yazmasam sabahtan beri millete birşeyler yazdırma derdindesin adam yerine koyup birisi yazdımı YOK neden acaba kendi kendine seneryolar yazıyorsun sabahtan beri adam ol millete bulaşmadan yaz çiz millete yalvarma yazın diye
    FORMASYON AVCISI 53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Mesela herkes TERS BAYRAK görüyor ve VİOB PASTADA 150 K işyat short görüyor...

Ben bunlara katılıdım mı,hayır?

HATTA REKOR APSDE büyük hareket olur diyeyim..Bu sözü acaba kimden aldım?..17 yıllık viob tecrübemden..

veya işyatırımın o olayına nasıl çözüm bulduğumu hangi uzmandan aldım....oyun terosinden aldım..

BU FORUMDA İÇİ FESAT DOLU ADAMLAR VAR..Bunlar yüzünden Bugünkü ORTA VADELİ DİP mesajımı yazmayacaktım..ama özelden mesaj gelince yazdım.ve yasaklı olduğumda bazı arkadaşlar yorumumu merak edince ..sonra diyorlarki neden siliyorsun..(mesaj orada silinmeyecek..5 ay sonra bakacağız)

KATILMAK ZORUNDA değilsiniz..SİZDE KENDİ düşüncenizi yazarsınız.. sonra bakarız.

ORTA VADELİ öngörü ile elimi taşın altına koyuyorum..ilk ben düşüncemi açıklıyorum..sonrada tuhaf yorumlar.ÜSTELİK ORTA VADELİ ÖNGÖRÜDE BULUNAMAYANLAR BUNU YAPIYOR.

2 AYDA 4 kere bahsi açan ve kazanan adama bunu diyorlarsa...(bozkurt biliyor ne dediğimi..10.000 ve 200 gün ortalama)

Sayfa 985/998 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •