Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Hocam, adamlar artık öyle pervasız ki, damadın firmasına özel vergi koymayı düşünüyor millete (savunma sanayi kesintisi adı altında).. eh olacağı da buydu zaten..
25 yıldır istedikleri gibi at koşturuyorlar. artık karşılarında da ne ciddi bir muhalefet kaldı ne bir kitlesel tepki, sendika, yargı hatta asker...neyse...
şimdi tahminim birkaç yıl da israil ortadoğu vs diye gider bu iş...
küresel sermaye ile ters düşmedikleri sürece işimiz artık doğal nedenlere kaldı diye düşünüyorum..
yani kurtulmuş vb. açıklamaları daha çok duyarız...
ytd..
Şimşeğin güzellemesine baktığım kadarıyla enerji ve bankalarda sıkışan çok
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Arif COŞKUN (Algoritmarif)
@arifcoskun05
Vadeli tarafta buzdağının görünen kısmında İş Yatırım;
Endeksin düşeceğini hadi bildin 20 milyar kar;
Kral; Her vade doların çıkmayacağını nasıl bildin Eylül, Ekim, Kasım yaklaşık endeksle toplam 60 milyar kar.
6 milyon yatırımcı olduğunu düşünürsek kişi başı 10b lira vermişiz adama.
Bilseydik böyle olacağını vallahi ibana eft yapardık bu kadar işkence de çekmezdik aylardır.
#xu100 #borsa
ben bu sistemi yazalı çok oldu ah Kuzu onada burada çok yazmıştım dinlemedi beni ozamanlar sonra kabul etti laz uçağı sindo demişti dedi.Ama ozamanlar gizli el diye nitelendirdim sonra işler büyüdü , yandaş şirketler halka arz edildi , makinalar derken buralara geldi piyasa
FORMASYON AVCISI 53
Bu parayı kazanan arkadaş,grup,ekip adı neyse direk savunma sanayine 1 milyar alamıyormuyuz![]()
FORMASYON AVCISI 53
Şimşek: Zamanında deprem sonrasında vergiler getirilmiş fakat bunlar deprem fonunda toplanmamış bütçeye aktarılmış
Bunlarda yüz kalmamış. Milletle tsk geçiyorlar.
Sen degilmiydin o paralarla yol yaptık diyen?
Bu kiraya zam sınırı başka ülkelerde de geldi. Hollanda Kanada gibi benim bildiğim.
Bizdeki fark şu oldu biz yabancıya ev satışını sınırlamadık. Sınırlamayı bırak çok fazla serbest bizde o iş.
Aslında barınma sorununu 1 kuruş ilave para harcamadan çözmek bana göre mümkün.
2 önerim var.
1) yabancıya satışı zorlaştır.
2) belli üniversitelerde en azından belli bölümleri kapat. şehirler ferahlayacaktır. aileler ferahlayacaktır. çünkü bazı bölümlere gerçekten marketin bir gram ihtiyacı yok.
Yer İmleri