Sayfa 326/475 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Hiç bir İSPAT'ta yoksun. Çünkü işiniz ZORBALIK.

Gel ispat edeyim dediğimde ortadan kaçıyorsun. KORKAKSIN...

TEkrar engelliyorum biraz da uzaklaşıyorum. Kusura bakmasın kimse...

2.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Nasıl yazıyor peki o çift nickler aynı anda ve hala ceza almadan? Yönetime sorsana bir o kadar PARANOYAK olacağına... Bu adam çift nickle nasıl yazıyor diye sorsana bir... Geçen sene siyaset bile yapıyordum niye yasaklansın nickim de korkup başka nick alayım?

Şimdi niye korkmuyorum? Video ile ispata hazırmısın? Hatta bilgisayarımda bakalım nickler kaçartane?
    Oturup burada bu işin nasıl yapılacağını anlatsammmmmm bu sefer bak bildiğine göre sende de en az 5 nick var diyeceksin. Yok yazmasammmm yarım aklın ile beni susturduğunu düşüneceksin.
    Zavallısın fedor.

Bozkurt. 1 kere 2 kere yazarsın hisse iyi/kötü olacak dersin de günde 20 30 post ile yön yazmaya hedef vermeye başlarsan hatta dayanamayıp 2. 3. 4. nickleride alıp onları da konuşturmaya başlarsan.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İtiraf et fedoramca şişeyi ne zaman gömmeye başlıyoruz, 40.40 olunca mı.

43 den sonra ben basıcam 35'e kadar. Karşımda BOFA olur, ona da bıyıklı abilerimizle ayar veririm o da çekilince 35 e kadar dandini dandini...

35'den de gir long'a 75 e kadar soluksuz... Aha Mathias şahit buraya yazıyorum!

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Bozkurt. 1 kere 2 kere yazarsın hisse iyi/kötü olacak dersin de günde 20 30 post ile yön yazmaya hedef vermeye başlarsan hatta dayanamayıp 2. 3. 4. nickleride alıp onları da konuşturmaya başlarsan.
    Bozkur bu seni anladı, benim nick im olduğunu galiba

5.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Bozkur bu seni anladı, benim nick im olduğunu galiba
    Ben borsada babama bile güvenmem.
    Şurda iki kelam ettik diye ne Senin nede Mathiasın dediğini yabmam.
    Hatta bişii itiraf edeyim, tehlike durumlarında 1 yıldır tuttuğum hissede bile şort açarım.
    Ayı piyasası zordur, nerden zopa geliceğini tahmin edemezsin

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben borsada babama bile güvenmem.
    Şurda iki kelam ettik diye ne Senin nede Mathiasın dediğini yabmam.
    Hatta bişii itiraf edeyim, tehlike durumlarında 1 yıldır tuttuğum hissede bile şort açarım.
    Ayı piyasası zordur, nerden zopa geliceğini tahmin edemezsin
    Biliyoruz seni merak etme, zaten kimse kimseye değil borsada, burada, hiç bir yerde güvenmemeli... Devir öyle devir...

Ama ben bunlar ikna olsun diye hesaplarımı açmayı da göze almıştım. Ama bak işlerine gelmiyor gel göstereyim bozkurt şahidimiz olsun hesaplarımı desem yok...

Çünkü böyle iftira atarak, laf ebeliği yaparak, haksızlık yaparak, boş boş zaman harcayarak yaşamak hoşlarına gidiyor. Ellerinde Olmayan hisselerde ky korumayacak kadar melek insanlar bunlar...

Ama sen yine de 35'den 75'e anladın sen...

7. Ben anladım ama bu ikili senin peşini bırakmaz,
    Dikkat et kendine
    Arada mola ver hisse pazarlarken

8. Matreyuz fedor un yan nicki bence.

Sayfa 326/475 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz