Arama sonucu : 2378 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    eþek arýlarýný sevmen... bal üretmezler, yine de her yerde karþýnýza çýkarlar... tek yaptýklar þey výzýrdamak...onlarý, kimse umursamadýðý için bir süre sonra výzýrdamak için baþka yerlere gidip orada kafa þiþirirler..

senedin yükseliþe geçmesi için eksik bir indikatörün mevcut hareket alanýna yani, Mürdüm kanal içine girmesi gerekir.. bu indikatörün roza olduðunu söylememe gerek yok.. Roza kanal içine girdikten sonrada uçacak kaçacak yorumlarý yapmak yanlýþ olur.. sadece hareket olasýlýklarý, öncelikli ve dikkatli olarak incelenir... rozanýn aþaðý çaprazý için eþek arýlarýna gerek yok... turkuazdaki olduðu gibi yeþil bir bar bu iþi görür.. iyi çalýþmalar..

Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alýntý Originally Posted by esozcan Yazýyý Oku
    eksik bir indikatörün mevcut hareket alanýna yani, Mürdüm kanal içine girmesi gerekir.. bu indikatörün roza olduðunu söylememe gerek yok.. Roza kanal içine girdikten sonrada uçacak kaçacak yorumlarý yapmak yanlýþ olur.. sadece hareket olasýlýklarý, öncelikli ve dikkatli olarak incelenir...
    22.10 2024 günü haftalýk taramada, roza kanal içine girdi... grafiði göndermek için hafta sonu kapanýþýný görmek istedim.. ancak bu saatten sonra bir deðiþiklik içinde girmesi pekte söz konusu olmaz.. yukarýda belirttiðim gibi bu çapraz ile oluþan sinyal, senet hemen yükseliþe baþlayacak þeklinde bir yoruma neden olmamalý.. diðer indikatörlerin kanal içinde konumlanmasý gözlemlenmeli.. kahve renk, mürdüm ve beyaz renk dýþýna çýkmalý... burada beyaz ve mürdüm kanalýn bir birine yakýn olmasý kahvenin kanal dýþýna çýkýþýný kolaylaþtýrabilir ve kahve kanal dýþýnda sert hareketler yapar..

buradaki soru kahve hangi yönde kanal dýþýna çýkacak.. yukarý mý, aþaðý mý...aþaðýsý için 48.40 seviyesi belirleyici olabilir... üzeri güzel, altý üzer...

Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •