Sayfa 338/499 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by callandor Yazıyı Oku
    Selam
    Evet gurbet spor. 30 yillik kredi. Ilk odeme Ocak 2023'te oldu.
    Olme essegim olme...

Turkiyedeki evi 10 yillik kredi ile almistim 2009'da. O zaman icin bitmez bu sure diyordum. Beterin beteri varmis
    Selam hocam sizden kalacak evi sizden sonrakilere ödeme kolaylıkları bırakacaksınız! Bizde de sonuç aynı olsa da yaşam şartları aynı değil. Ben yazlık olarak karavan hayali kurabiliyorken tatil olarak, sizde yaşadığınız yer dışında bir yazlık almayı planlıyor olabilirsiniz!
    Bizde çoğunluk maaşları asgari ücrete entübe edilmişken, sizde nufusunuzun yüzde 2 belki o da asgari ücreti biliyordur. Nerede olduğunuzu bilmiyorum ama dünyanın herhangi bir yeri diyelim.
    Daha açıklayıcı olmamamı istemeyeceğinizi düşünüyorum.. ytd

2. Callandor hoja işin özü bizim hayaller, yaşadığımız hayatlar sebepli kısıtlı! Maalesef.. ytd

3.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Başka yerde yazıyordum
    Gösteririm yazıları
    Bu foruma sırf bunun için üye oldum
    İlk mesajlarıma bakabilirsin mart ya da şubat ayidi
    Teklifiniz nedir? Sorunlar haricinde, çözüm olarak öneriniz! Ya da ne yapmalı? Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by callandor Yazıyı Oku
    Selam
    Evet gurbet spor. 30 yillik kredi. Ilk odeme Ocak 2023'te oldu.
    Olme essegim olme...

Turkiyedeki evi 10 yillik kredi ile almistim 2009'da. O zaman icin bitmez bu sure diyordum. Beterin beteri varmis
    Sizde ülkeyi terkedenlerdensiniz sanırım.
    2009 da ev için öncesinde az biraz birikim olmalı kredi için yaş 25-30 lu yaşlar olsa, 2019 da 35-40 şimdilerde ise 40-45 arası yaşınız olasılıkla.
    30 sene her halükarda kira ödememek veya bir ev sahibi olmak için alınmış olsa da 70 li yaşlarda olacaksınız kanımca. Hayırlı olsun..

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sizde ülkeyi terkedenlerdensiniz sanırım.
    2009 da ev için öncesinde az biraz birikim olmalı kredi için yaş 25-30 lu yaşlar olsa, 2019 da 35-40 şimdilerde ise 40-45 arası yaşınız olasılıkla.
    30 sene her halükarda kira ödememek veya bir ev sahibi olmak için alınmış olsa da 70 li yaşlarda olacaksınız kanımca. Hayırlı olsun..
    Selam

Yaş 47
    Burda işler biraz daha kolay işliyor. Sürecin ortasında evi satabilirim. Satıştan gelen parayla, anaparayı ödeyip krediyi kapatabilirim. Benim derdim ipotek faiz oranı, %6.625. %3-4 aralığına geri gelirse ev çok daha ucuza gelir. Mevduat faizleri düştü ama ipotek oranları henüz geri gelmedi. Şu saate kadar mevduat faizi ipoteği karşılıyordu, artık geride kalıyor.

Önceki mesajınıza istinaden, hayat bize de güllük değil. Tatile gelince duvar dibinden yürümekten helak oluyoruz. Gurbetçi diye öpmeye çalışan çok Biz memlekete bir adım gidiyoruz, o iki adım geri

6.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Hoca sırf sana yazmak için geldim
    Aciga satıyor bu kadar kör olamazsınız bofa alıyor kurtarıyor algısı yapıyorsunuz burda saka gibi
    Hergun hisselerin içinden geciyor bank of jöle!!

Çok basit bir soru sor kendinize
    Bir kurum hergun 1 ila 2 milyar malı nereden buluyor haftalardir aylardır hergun ?
    Hisselerin içinden geçip kapanışta azaltıyor hergun
    Ooo bofa aldı endeksi kurtardı diyorlar komedi

Hiçbir hisse gördüğü tepeyi göremiyor 1 2 özellikli hisse hariç tüm hisseler geri kalıyor enflasyona yeniliyor

Hiçbir zaman enflasyonu yenemeyecek büyük hisseler küçük yatırımcı uyanmadikca
    Malini alenen badem basıyor günlerce haftalarca ve tık yok morfinlenmis adeta !

Bu benim ilk yazım şubat ayıdi
    Sırf bunun için üye oldum
    Isik okte de geçenlerde bofa nin aciga satış yaptığını söylediği bir video çekti
    Muhtemelen beni okudu

Hergun sattığı milyonlarca lotun 1 tanesi kendinin değil
    Tek lot dahi almıyor
    Alımda göründüğü çok nadir günler alım değil
    Virmanlaniyor
    Virmanlananlar da sizin hisseleriniz

45 maliyetli senin şişe hissen var 1000 lot atıyorum
    Buna geçiyor basıyor 43 e yerine koyuyor
    Surekli bu şekilde devirdaim ile hisseleri dusuruyor
    Çok büyük para kazaniyor

8 milyon insanın bunu görmemesi korkunç birsey
    Bofa bir ressam. Yediğin, içtiğin bize ait endeksin bi resmini çiz demişler, o da çiziyor (sanırım).

Esen kalın.
    "Lütfen, hiçbir paylaşımımı yatırım tavsiyesi niteliğinde değerlendirmeyiniz"

7.  Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    Bofa bir ressam. Yediğin, içtiğin bize ait endeksin bi resmini çiz demişler, o da çiziyor (sanırım).

Esen kalın.
    Değil.
    Hisseleri talan etmek için kullandıkları bir kurum bofa
    Endeks yukarı giderken de bazı hisselere çöküyor
    1 yılda 250 işlem gününün 240 günü abartsiz aciga satar
    Ambardaki faredir bofa
    Aciga satışın yasak olduğu sanılan borsayı
    Sence kim bu
    Toplumun tüm kesimlerinin emekli çalışan memur...cebine el atıldı
    Öğrenci harcliklarina kurye kazançlarına göz diken bir yönetim burayı pas mi gececekti
    Şimdi aynısı borsacilara yapılıyor
    Portfoylere el atılıyor

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Teklifiniz nedir? Sorunlar haricinde, çözüm olarak öneriniz! Ya da ne yapmalı? Ytd
    Ne yapılmalıydı? Geçen sene Depremde olanlardan sonra bu partiye oy verilmemeliydi
    Depremde kapanan borsayı açtırıp 3 gün taban yaptıran da bunlar
    Yapılacak çok şey var ama bu borsaci guruhuyla olmaz
    Tr de farkındalığı ve iq şu en düşük kesim borsacilardir
    1.5 yildir yapılan aciga satislari yeni yeni gorebiliyorlar kagitlar %50 %70 düştükten sonra !
    Öğretmen vs kesimine bunu yapamazsın ortalığı ayağa kaldırırlar ki geçen sene öğretmenler günde 1 milyon twit atarak maaşlarını 1.8x e çıkarttılar
    Ama borsaci kesimi koyun net
    Akıllı zeki farkındalığı yüksek bir güruh olsa , bak bofa resim çiziyormus diyen borsa eskicilerinin etkisinde kalıp uyusturulan bir kesim olmasa yapılacak çok şey var
    1 günde kesilir aciga satışlar, çünkü yasak deliniyor
    Cemal enginyurt aylardır yırtıyor kendini soyuyor sizi spk pardon akp diyor adama hala yeterli destek gelmiyor
    Uyanamiyorlar çünkü iq düzeyleri yetersiz

Sayfa 338/499 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •