Sayfa 531/583 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Buralardan biraz ivmelenmeli artık, yarına da belki tekrardan 50'leri yoklar, tahtacı çok oyalandı buralarda.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Buralardan biraz ivmelenmeli artık, yarına da belki tekrardan 50'leri yoklar, tahtacı çok oyalandı buralarda.
    Dün ağacın dallarını baya çırptı, bugun de tekrar aldırmadan yukarı sürdü.. Artık endekste saglam durursa buralardan yukarı devam etmeli..

3.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Dün ağacın dallarını baya çırptı, bugun de tekrar aldırmadan yukarı sürdü.. Artık endekste saglam durursa buralardan yukarı devam etmeli..
    İstediği mallar gelmiyor galiba, çok yüklü malı olanlar var ve herhangi olumlu bir haber öncesi onları almak için kıvranıyor bence.

4. 5-6 gündür 47 üstünde epey işlem yapıp kapanışta altına geliyor he, tahtacı tradeci mi oldu yoksa, bir kapanış yaparsa rahatlar, yarına artık diyelim.

adama derler ''elini korkak alıştıma diye''
    ancak bu gün beklentilere yenik düştük... ne mal sattık ne de aldık.. 46.76 üzeri bir kapanış bekliyordum.. olmadı.

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    İstediği mallar gelmiyor galiba, çok yüklü malı olanlar var ve herhangi olumlu bir haber öncesi onları almak için kıvranıyor bence.
    Yam yam benim mallara gözünü dikti sanırım😁 gıdım gıdım biriktirdim ben onları. Kaptırmasaydı eşşek. Millette uyandı. Faturalar üçe katladı kar çoşacak falan demeye başladılar. Paraları olsa dibini sıyırırlar.üçer beşer topluyorlar mal palanın malını🤣🤣🤣
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

7.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    adama derler ''elini korkak alıştıma diye''
    ancak bu gün beklentilere yenik düştük... ne mal sattık ne de aldık.. 46.76 üzeri bir kapanış bekliyordum.. olmadı.

Şu 47 üstünde neden kalamıyor sn. esozcan, günlerdir burayı geçip sonra altına geliyor, herhangi bir direnç var mı.
    Bu arada Foreks de 2.5 m kar tahmini yapmış dün.

8.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Yam yam benim mallara gözünü dikti sanırım😁 gıdım gıdım biriktirdim ben onları. Kaptırmasaydı eşşek. Millette uyandı. Faturalar üçe katladı kar çoşacak falan demeye başladılar. Paraları olsa dibini sıyırırlar.üçer beşer topluyorlar mal palanın malını🤣🤣🤣

Sadece %10 verseniz 50 yapar bu tahtacı, yukarı yapıyor mal varsa alıp geri geliyor, tavana yazıp vermesen bile heyecan yapar.

Sayfa 531/583 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •