Originally Posted by EMLAK depremde pastada net olarak yazıyordu sanırım Vf diye. yanlışmı hatırlıyorum. ? veya hatırlayan varmı * O kullandığın veri terminaline göre değişir patron. Alıcının/satıcının kodu gelir, isminin veri terminalindeki karşılığı yazılır.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
pozum olmasa da pegasus ve akbank'ın devre kesişini zevkle izleyeceeem
Originally Posted by KısaVade O kullandığın veri terminaline göre değişir patron. Alıcının kodu gelir, isminin veri terminalindeki karşılığı yazılır. anladım ama xxx fonlar falan havada uçuyordu.. pastada. vf direk çıkmışmıydı hatırlayamadım. neyse. info vs bademde olabilir demek istediğim.. direk vf fon alımını göstermez.
Originally Posted by çıtak 994282 yi bi yere not et altı-üstü oynanacak... altındaki hareketlerden ben sorumlu diiyaalim 994300 şortumuzu aldı elimizden zorla
Originally Posted by ALPER Citak dayu basayım mi 9800 e he? artı kapatırmıyız bari onu söyle
https://t24.com.tr/haber/alaattin-ca...ulustu,1191892 borsacının çilesi bitmez bir rahat bırakmıyorlar. sürekli gerginlik.
audentes Fortuna iuvat
Originally Posted by çıtak pozum olmasa da pegasus ve akbank'ın devre kesişini zevkle izleyeceeem Pgsus ile akbnk mı aldın dayucuğum, dooru süüyle Elini attığın takta kuruyo
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by EMLAK nahahahha cevize ilaç basmaya benzemez bu Nabeeer Laf da dinlemiyorsunuz ki. Yarın citaki da alıp cumaya geleceksiniz
Forum Rules
Yer İmleri