Sayfa 725/998 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Tamam bu yazı burada kalsın ben de rapora ana kaynaktan ulaşmaya çalışıp, okuyacağım , biraz zaman lazım sadece sonra burada yazarım bakalım sonuç ne olacak ben de merak ediyorum
    zira en iddialı şekilde yazdın ... .

Ben zaten bir iddia olduğunu belirtmiştim ve doğru ise şartını koyarak yazmıştım ama yine de hakikate bu kadar aykırı konuşmanın mümkün olması durumu ayrı bir problem olur.. Böyle çıkarsa o yayının altına da yazarım...

Bunu esasen en iyi mevcut iktidar yanlısı gazeteler ve yazarları yapıyıyor.. Senin Üslupta bayağı bir AKP esintisi yok değil dostum
    Üstadım. İlk gönderini oku yeniden...
    Belki heyecanlı yazılmış ama pek de öyle sorgulayıcı dili olan bir gönderi değil.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...91#post6916291
    Olur bazen.

Lakin:
    "Senin Üslupta bayağı bir AKP esintisi yok değil" demişsin...

Bak, ben gerçek bir iktidar yanlısı esintisi vereyim. Şak diye anlayacaksın dilden:

Kahve muhabbeti olur, köşe yazısı olur, TV haberi olur, YouTube gönderisi olur...

1. Doğru:

"johns hopkins üniversitesi'ne bağlı amerikan-isveç merkezli silkroad enstitüsü. türkçesiyle ipekyolu enstitüsü. bu enstitü 2008(Y.N. Şüpheli) senesinde 75 sayfalık bir raporhazırlar. raporda 2023 türkiyesi için 3 senaryo ortaya koyulur. türkiye'nin muhafazakarlaşması, askeri yönetimle idare edilmesi (en düşük ihtimal), baskın siyasi akımların uzlaşması. bu 3 senaryodan gerçekleşmesi en kuvvetli bulunan ise şudur.

-Hımmm doğru gibi.

2. Doğru:

"cumhuriyet'in 100. yıldönümünü kutlayan türkiye atatürk'ün hedeflediğinden çok daha muhafazakâr bir ülkedir. şeriat ile yönetilmez ancak islami muhafazakârlık yerleşik baskın bir sosyal güce dönüşmüştür. 2011 seçimlerini yine akp kazanır, chp marjinalleşir. 2014'te halk arasında yapılan ilk cumhurbaşkanlığı seçimlerini tayyip erdoğan kazanarak cumhurbaşkanı olur. erdoğan 2019'da yeniden cumhurbaşkanı seçilir. 2011'de abdullah gül anayasa mahkemesi'ne islami yönlü yargıçlar atar, dönemin genelkurmay başkanı ışık koşaner, atatürk'ün ilkelerine saygı gösterilmesine yönelik bir açıklama yayınlar ancak yabancı yatırımcıları korkutmaktan çekinen ve washington'dan darbe için yeşil ışık alamayan ordu islami muhafazakâr hükümetle eskisi gibi çalışmayı sürdürür. akp kürt meselesini kontrol altına alır."

-Adam haklı.

3. Doğru:
    "cumhuriyet'in 100. yıldönümünü kutlayan türkiye atatürk'ün hedeflediğinden çok daha muhafazakâr bir ülkedir. şeriat ile yönetilmez ancak islami muhafazakârlık yerleşik baskın bir sosyal güce dönüşmüştür"

-Biliyor herif bu işi!
    "Eeee demek ki adam doğru söylüyor!" diye düşünmeye başladık

enstitü baykal'ın istifa ettirileceğini ve yerine kılıçdaroğlu'nun getirileceğini de bu raporda haber verir. (1 buçuk sene sonra baykal kaset kumpası sonucu istifa eder)

2018'de onur öymen katıldığı bir yayında "bu enstitünün yöneticileri 2009'da beni ziyaret ettiler ve bu senaryoları anlattılar. ben de baykal'ı ve kemal beyi bundan haberdar ettim" diyor.

Hoooppp vermek istediği mesajı 3 doğrudan sonra, araya sıkıştırdığı yalanla, zihnimizle oynayarak verdi.
    Çayımızı karıştırırken "vay beeaaa!" diyoruz.
    "Adam doğru söylüyor!" derken bıraktılar yalanı kucağımıza.
    3 doğru arasına vermek istediği yalan mesajı sıkıştırdı. Biz de "adam haklı kardeşim" seviyesine geldik.

Hangi ideolojiden gelirse gelsin, strateji bu.
    BİTLO(En haşin coin borsalarından biri) zart-zurt sponsorluğunda hayatın gerçekliğini mi verecekmiş Y.OZDİL?
    Geçen de F.ALTAYLI Baykar sponsorluğunda AKP eleştiriyordu.
    Google Algoritma vb. denebilir...
    Deee neyse ana mesajı aktarabildiysem... Ne mutlu bana.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Bu Pazar seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?
    SONUÇLAR İLGİNÇ

https://www.mynet.com/anket/bu-pazar...erirsiniz/2629
    Uydurma ya da maniplasyon falan var her halde?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Kısa Vade ,benim yazdığım belli ,kalanı alıntı

Bak bunu da Onur Öymen söylüyor onu da 2009 da ziyaret etmişler aynı enstitü hadi Özdili beğenmedin , Onur Öymen i de yalancılıkla mı suçluyorsun bu da Onur Öymen 2018 de konuşmuş aynı şekilde.

https://youtu.be/R3yx5JTRRic?si=9amKXjTAd61HfUeB

Tamam biri kripto para platformundan para kazanmışlar da diğerleri nereden kazanıyor onlar zonguldak'ta kömür madenin de mı kazanıyor helal para yı da siyaset yapıyor.

Bu benim yazdığım kısım kalanı alıntı

(Bizim sourdictionary yazarından alıntıdır

Matrix reloaded oluyok doğru ise ki doğru gibi bir müsait zamanda mesela saat 10 da orijinalini bulup okumak isterim bu raporun. Okuyan varsa da söylesin John Hopkins Üniversitesi ne bağlı İsveç li İpek Yolu Enstitüsü yıl 2008 mi işte öyle bir şey,)
    Yazı geliyor sonra..

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Zaman ayırmış sınız ama tersini ispatlamaya zaman ayırmışsınız, 2008 de yazılan rapor için 2010 da Baykal düştükten sonra yazılmış gibi yazı yazdınız bir şey demedim sonra wikipedi kaynağından bilgi aktardınız. Wikipedi yi bizim komşunun çocuğu da yazıyor o muteber oluyor ne zaman senin işine geldiği zaman.

Arkasından da revizyonlu diye kazı yanmasın diye çevirdiniz yine hafif dokundum , böyle araştırma olmaz bu kötü niyet olur, arkadaşım.

Akp li olabilirsin bak ben buna bi şey demem ama ekranda eli çubuklu manipulatörlerin konuşmalarına da benzerlerine de eyvallah etmem...
    Ahahaha diğer topik okuyucularını bayılttık ama...
    Okudukça eğlenceli hale geliyor...

Rivayete göre... "2008 yılında yazılmış raporda..."
    2019 seçim sonucu var yahu

BKZ: Sf. 73

EK: Adettendir ateyizler bunu da açıklasın.

5.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Sağolasın Hindu kardeş.
    Şaka maka birde Bricse girip başımıza yeni bir iş alacaktık.
    S400 leri hala çözememiş iken.

Gerçi ABD sinyali vermiştir, Pakistanı bahane et diye.

Katrina Kaif
    Ne kadar ilginc cooook uzun yillar once Euro kurulurken Sterlin ayri tutulmasin onuda atalim Ingiltereyi de Euro ya katalim dendiginde Amerika gizliden uyari gondermis ve Ingiltere nin ayri tutulup Sterlin in devami saglanmisti. Cunku Amerika Euro nun fazla guclenmesini istemiyordu

Adamlarin eli heryere uzaniyor arkadas

6.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Ahahaha diğer topik okuyucularını bayılttık ama...
    Okudukça eğlenceli hale geliyor...

Rivayete göre... "2008 yılında yazılmış raporda..."
    2019 seçim sonucu var yahu

BKZ: Sf. 73
    Sen wikipedi den aldığın için normaldir
    Altında Bakınız sayfa 73 yazıyor

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sen wikipedi den aldığın için normaldir
    Altında Bakınız sayfa 73 yazıyor
    Yooo ben raporu kendi makineme indirdiğim için sf.73 e referans verdim.
    Kaynaktan okursan sf.71:
    https://www.silkroadstudies.org/reso...eli_Turkey.pdf

Bu raporun kamuya açıklanan dışında başka bir versiyonu yoksa...
    Muhtemelen olay şöyledir:

"Türk muhatapların standart tepkisi sinsi bir gülümsemeydi ve ardından şu esprinin herhangi bir varyasyonu geldi: "Önümüzdeki hafta Türkiye'de ne olacağını pek bilmiyoruz."

Paragrafında söz edilenlerden biri de Altan ÖYMEN'dir.

Şimdi ben Harran Üniversitesinde araştırmacı olayım.
    USA hakkında önden zaten teorimi yazmış olarak, bunu destekleyecek biçimde,
    gideyim eski politikacı Arnold schwarzenegger ile röportaj yapayım...

Yav neyse... Muhalefet etmek isteyene, ortada çok daha aleni gerçekler ve gerekçeler var.
    Tekrar söylüyorum... "Venüs gezegeni Tarık Su'resinde var" demekten ne farkı var?

8. Walmart Türkiye'ye geliyormuş. Büyük geçmiş olsun

Bizim yediğimiz ucuz laboratuarda üretilmiş antibiyotik basılmış sahte etleri ve içi glisofat dolu İsrail tohumlu sebze meyveleri sizde yiyceksiniz.

Sayfa 725/998 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •