-

Originally Posted by
EGEDUK
Ayhan başkan bile derken?
Ayhan başkan akıllı bir adamdır. Türkiye’de tatil yaparak parasını deve etmez. Bile isteye Voyvoda kazığına oturmaz.
[emoji23]
Akıllı adamlar bu yıl Tatili yurtdışına kaydırdı...Voyvoda seviciler Bodruma yine gitmiş
-

Originally Posted by
EGEDUK
Ayhan başkan bile derken?
Ayhan başkan akıllı bir adamdır. Türkiye’de tatil yaparak parasını deve etmez. Bile isteye Voyvoda kazığına oturmaz.
[emoji23]
şu anda kırgızistandayım sorsan bizm yalamalara adamlar güya bize göre yokluk içindeler
ama meyve sebze dolu heryer çoğu dışarıdan geliyormuş ama herşeyin fiyatı bizden ucuz yada eşit
içki reyonlarına baktım o meşhur viski markalarının hepsi bizden en az %30-40 aşağıda fiyatta votkalar neredeyse bedava biralar efes bile bizim fiyattan en az %30 aşağıda
bu akşam daha detaylı inceleyeceğim
şu anda burda saat 10.08 Türkiye ile 3 saat fark var adamlar mesaiye 9.30 da başlıyor
ben sabahın köründe uyandım misafirhanede de sıkıldım 8.30 da mesaiye başladım incin top oynuyordu.
burasıda tıpkı avrupa gibi sessiz sakin bi yer güya bunlarla aynı kökteniz diyorlar ama alakası bile yok
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
reha kaya
Emekliye zam mevzusunda en son sözü, teyzeme bırakayım.

bence bi süpriz gelebilir önümüzdeki aya
bir halt olacağı yok.
-

ahanda yunanistan
bir halt olacağı yok.
-
-
-

Originally Posted by
reha kaya
[url=https://resmim.net/]
Kanadalı abey, ingilizce konuşmaktan türkçeyi biraz unutmuş galiba?
Ömer Çeliğin açıklamasının neresinde "yarından sonra yetişecek" diyor?
Dediği şu kocamanca alıntı yapayım da, okuması kolay olsun.
Şimdi emekli konusuyla ilgili bir konu üzerinde çalışılıyor. Bugün ve yarın da bu çalışma devam edecek. Herhangi bir karar verilmiş değil. Fakat bir karar verilmediği için şu zamana yetişir, yetişmez diyemeyiz.

Originally Posted by
EGEDUK
Özetle Çarşamba’ya yetişir demiş.
Ama çıkmaz ayın son Çarşamba’sına.
[emoji23]
üstadlarım bende açıklamadan
çıkarsa ekime kadar mutlaka çıkar anladım
çıkmazsa malum zaten
En azından ben öyle anladım.[/QUOTE]
-

Originally Posted by
heval
Millet alıştı voyvoda malzemesi ile adam kovalamaya a.q...
Üst gelir grubu hariç herhalde bu yıl malum yere orta sınıftan giden olmamış...Neden acaba...Bence aynı fiyata veya daha ucuza Yurtdışına çıktılar...
"bu sene kazığı yağladık bekliyoruz "
mehmet bey pardon datça belediyesi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri