Klasik Cuma sendromu, panikçiler tahtacıların ekmek kapısı oldu resmen, kaçın kaçın canınızı kurtarın.
Vukuatsız gün geçmiyor ki, ne içeride ne de dışarıda, millet haklı.
Klasik Cuma sendromu, panikçiler tahtacıların ekmek kapısı oldu resmen, kaçın kaçın canınızı kurtarın.
Vukuatsız gün geçmiyor ki, ne içeride ne de dışarıda, millet haklı.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
sn bawer açıkçası neren olduğunu bilmiyorum.. (Viop çıktı mertlik bozuldu diyelim) benim bu gün için teknik beklentim noktalı ve satış yapmadığım kalın turkuaz arası olmalıydı... mal satamadım diye kızdım, bu sefer kredili ilaveler yaptım... pazartesi duruma göre kredililerin sonuçları belli olacak
kırmızı pembe bileştikten sonra %51 olasılıkla kırmızı bar ile show yapmasına rağmen 2 renginde aynı değer üzerinde olması halen güçlü olduğunu gösterir.. güçlü direnç bölgesi olarak belirlediğim dikdörtgen sonrası, çin setti diye belirttiğim mürdüm 51.60 var... burası el kol sallayarak geçilecek bir yer değil... güzel ve coşkulu haberlere ihtiyaç duyulabilir..
çin settine gidebilmek için halen tamamlanmayan sinyaller var.. bu tamamlanmayan indikatörler yukarıdaki grafikte ver ama daha iyi gözlem yapabilmeniz için ayrı gönderiyorum...
leylak roza birleşti ancak bar oluşacak yay içinde kalmalı ve yükselmeli...
yeşil beyazdan ayrılmış tekrar birleşmeleri gerekir..
iyi çalışmalar..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
bu soruya daha dürüstçe cevap vermem gerekirdi ama moraller bozulmasın diye üzeri kapalı bir yorum yaptım..
aslında bu sorunun cevabı basit... şu an TTKOM haftalıkta (benim için eğlenceli olan) SÜRÜCÜ BELGESİ yok... daha öncede yazdığım gibi yükseliş için 3 rengin aynı değere ulaşması ve böylelikle sürücü belgesine sahip olması şartı aranır...tabi bu arada sarının kırmızı üzerine çıkması ve hep birlikte leylak üzerinde hareket etmesi ile güzel bir yükseliş gerçekleştirirler..
grafikte kırmızının yataya dönmesi ve sarının da uçurumdan atlarmışçasına 45 derce açı ile düşmesi kötü bir görüntü olsa da, yukardaki barların yatayda kalması dikkat çekici.. bu durum ileride daire içine aldığım yükseliş olasılığını aktif halde tutuyor...
grafikler fasa fiso da olsa benim gözlemlediğim durum bu... bu süreç devam ettikçe para bende, mal onda.. mal bende para onda oyununa, devam edeceğim... iyi çalışmalar..
mürdüm = Çin setti
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Emeğinize sağlık, bu haftadan umutluyum şahsen, Cuma günkü panik satışları sonrası çoğu hisse yeşillenirken TT ısrarla kırmızı yaktı, kontrol kontrol bizde derler, İsrail İranı'ı vurdu vuracak hikayesi de gerçekleşti, piyasa fazla tepki vermişti zaten, tahtacının elinde fazla bir şey kalmadı yani.
Cumhuriyet Bayramına belki de 50 üstünde gireriz beli mi olur,şimdiden kutluyorum.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
ilgine teşekkür ederim sn bawer.. bu hafta için, ben de umutluyum.. bu yüzden kredili mal aldım.. ancak uçacak kaçacak beklentim yok... uçarsa da itirazım olmaz.. endeksin 9.375 9.583 destekleri dikkat çekici...
al sat işine gelince, zirveye yakın satıp, dibe yakın almak, para kazanmaktan daha da keyifli... bunu özgürce yapabilmek ayrı bir zevk... 1994-95 yıllarında bunu pala dilediği gibi yapıyordu.. şimdi sıra ben de.. yakalamışım, bırakımıyım...
![]()
Yer İmleri