Sayfa 735/998 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Eşimi birkaç yıl evvel Batı Karadeniz gezisine göndermiştim 200 euro gaymeye ~ 7.400 TL şimdi aynı geziye 14.000 gayme istiyorlar ~ 400 euro gayme.

Hakikaten memleketin çivisi çıkmış euro gayme bazında fiyatlar iki misli artmış, kur düşük desem ve kur artsa emin olun bu sefer geziye 28.000 gayme isterler, ekonominin ... neyse yazmayayım küfürü.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,136
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Eşimi birkaç yıl evvel Batı Karadeniz gezisine göndermiştim 200 euro gaymeye ~ 7.400 TL şimdi aynı geziye 14.000 gayme istiyorlar ~ 400 euro gayme.

Hakikaten memleketin çivisi çıkmış euro gayme bazında fiyatlar iki misli artmış, kur düşük desem ve kur artsa emin olun bu sefer geziye 28.000 gayme isterler, ekonominin ... neyse yazmayayım küfürü.
    yazın gelin, yarı parasına .....
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3. laik cumhuriyetimize sahip çıkan yurtsever cesur insanlarımızın cumhuriyetimizin yüzbirinci yılı kutlu olsun bu güzel ülkeyi bize miras bırakan bu uğurda canlarını feda eden onurlu insanları ve başta büyük babamız ATATÜRK ü saygıyla rahmetle anıyoruz gençlerimiz bu cumhuriyetin bir arap ülkesi olmasına asla izin vermeyeceklerdir bu cumhuriyeti yıkmaya dış güçlerin gücü asla yetmeyecektir yıksa yıksa arapların dini yıkar

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    yazın gelin, yarı parasına .....
    Teşekkür ederim Sn. Yöneticimiz, ben pek gezemiyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6. 29 Ekimde Cumhuriyeti haber yapmayan 2 gazete vardı:

Doğru Haber (Kürt İslam muhafazakar-Şeriat savunucusu)
    Milli Gazete (Arap- İslam muhafazakar-Şeriat savunucusu)
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7. Esenyurt Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Özer gözaltına alınmış.
    Suçlama Pkk/Kck üyesi olmak.
    Remzi Kartal'la görüşmek.
    Amac Bahceli 'nin Öcalan çıkışından sonra tepkileri Chp üzerine yöneltmek gibi.

8. aday olmadan önce bunlar bilinmiyormuydu biliniyorduda zaten kaybedeceklerini bildikleri için seçimden sonrayamı bırakmak istediler esenyurt nüfusu yoğun olan bir ilçe televizyonda bir röportajını izledim projeci çalışkan girişimci bir adama benziyordu daha önce ataşehir belediyesinde olan rantı yüksek semt ve mahalleleri ataşehirden alıp kendilerinde olan ümraniye belediyesine katmışlardı arap ümmetiyle fedaileri para için ahlak kanun kural tanımazlar

Sayfa 735/998 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •