Sayfa 356/1000 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Viop LX

1. Şu konuya 1 açıklık getirelim.
    Kainatın yaratıcısı yani ustası yoktan varolmamış, hep varmış ve sonsuza kadar da varolacak
    Ezeli ve edebi
    Başlangıcı ve sonu olmuyan tek varlık
    O yüzden tanrı
    Şuan belki beynimiz idrak edemiyor ama tüm soruların cevabını ölünce anlayacağız.
    Sakın intihar neyim etmeyin, cevabı hemen öğrenebilmek için
    Eninde sonunda ölücen zaten
    Her nefis ölümü tadacak
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Senin kafa çalışıyor da yanlış çalışıyor. Ulen tanrı kabak gibi ortada olsa benim senden ne farkım kalacak?
    az önce tanrıların resimlerini koyduk ya. hinduların.

kabak gibim ortaladar işte. güneşe tapanlarda da tanrı güneş gibi ortadaydı.

napalım şimdi ? hangisine tapalım.

3. aynen öyle..Bu içinde bulunduğumuz sistemi illa neden sonuca bağlayacaklar..bu tesadüf ün kendisi işte..
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    atayizler tesadüf mü diyormuş herşey ... yeni birşey daha öğrendik

ilk canlınar nasıl türleşti oku izle biraz muzdan neden yahut olmuyor anlarsın. şimdi ben okyanusun dibinden başlayıp yosunlara gelene kadar sabah olur.

yinede bilim yalan dersin. yormayalım

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    aynen öyle..Bu içinde bulunduğumuz sistemi illa neden sonuca bağlayacaklar..bu tesadüf ün kendisi işte..
    haklısın bilim yalan... basıyon telden konuma götür beni diyon.. seni sivas yerine japonyaya götürüyo.

5. bilim doğru..itikat yanlış..
    haklısın bilim yalan... basıyon telden konuma götür beni diyon.. seni sivas yerine japonyaya götürüyo.

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bilim doğru..itikat yanlış..
    bilimin itikatle fıkıhla inançla işi olmaz..

o senin ürünün. hangi bilim sana hindu tanrısını örnek al dedi. ? veya tevratı ?

kendiniz üretip kendiniz uyduruyorsunuz. neyse herkese iyi geceler

7. Bu emlak cates kötü bilanço açıklayınca sıyırdı. İlaçtan biraz kazandı. Bilgisayarcı elektrik vs sıyırdı iyicene. Yarın gıyıma yanaş benimki de kötü bilanço gönderdi şemsiye ile beraber gezelim.

8. o halde bilim nasıl oluştu..aklı mı var..ben şu kadar hücreyle şu kadar genlerle vs. bir araya geleyim de mantıklı hareket yapayım mı dedi..bilim ne yahu..sistemin parçası..bugün doğru bildiğin yarın yanlış oluyor..
    bilimin itikatle fıkıhla inançla işi olmaz..

o senin ürünün. hangi bilim sana hindu tanrısını örnek al dedi. ? veya tevratı ?

kendiniz üretip kendiniz uyduruyorsunuz. neyse herkese iyi geceler

Sayfa 356/1000 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •