Ýstediðin kadar anlat...karþýdakinin alabileceði kapasitesi kadardýr...
Neyse forum ahali kusura bakmayýn.Son günlerde zaten 1-2 mesaj atýyordum.
Bu zat, birden bana çatýnca CEVAP HAKKI OLDU...
Þöyle yapalým tüm forum sahit olsun...
Eðer 2-3 ay içinde EBEBK benim mesajý yazdýðým fiyatýn altýnda(44.50) olursa; ben löseve 20.000 tl baðýþ yapýp dekontu burada yayýmlayacaðým...
ama 2-3 ay sonra EBEBK o fiyatýn üstünde olursa sen 20.000tl baðýþ yapýp dekontu burada yayýmlayacaksýn...
Sözünü yerine getirmeyen þer..olsun..bir daha bu forumda yazmasýn...
þimdi sana birkaç tüyo vereceðim, onlarýn ýþýðýnda yeni hedefini belirle
0.5 dolar mý ? 1 mi ? bi buçuk mu ? kýymalý ama
OVP dolar için 42 lira deniliyorsa, SÝSE alým noktasý 0.56 dolarsa bu durumda 18 liraya deðil ortalama 0.56 X 42 = 23.50 lira ödeme yapmanýz lazým...
Hocam sizin iþi biraz TÜÝK verilerine benzedi... Ýþinize gelen rakamlarý kullanmak serbest...
Sise fiyatý 0.56 dolara falan inmez... Saçmalardan seçmelere gerek yok... Pandemi baþlangýcý MArt 2020 de bile ay kapanýþý 0.57 dolardý... O tarihten itibaren son 55 ay kapanýþý 0.60 dolar altýnda olmadý...
Ebebek hissesine güzelleme, dünya devi Siseye tuka tuka...
Heee, çökemedikleri sadece ÝÞ Bank grubu kalmýþtý, oraya da çökerlerse bak iþte o zaman Sise hissesini de mundar ederler... Neyi mundar etmediler ki...
YEMEDÝ..HERKES cevabýný aldý...o zaman zýrvalamayacaksýn..Burada 2 hissenin adý geçti diye,pazarlama demeyeceksin...
BEN burada hisse önermem...
24 ekimde 2 hisse zikrettim.''.6 ay sonra bakalým dedim...Bitti bu kadar...''
Bazý arkadaþlar THYOLL-PETKOM der...bakarýz ama bize uymaz deriz...Burada kimse hisse önermez..Hatta pozisyon bile yazmaz..
Ama gelipte milleti ittiham edersen böyle SUSARSIN...naþ....
ÇÜNKÜ SEN BENÝ MANÝPULASYON ile ittiham ettin..sana 30 tane örnek verdim anlamadýn...BAÐIÞ deyince de,çamura yattýn..
Yer Ýmleri