Sayfa 268/302 İlkİlk ... 168218258266267268269270278 ... SonSon
Arama sonucu : 2416 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Gecen seneki sirket 2024 sene sonu icin yaptigimiz tahminler ve şuana kadar gerceklesenlerle tüm yatirimcilarin yüzleşmesi ve şapkayı önüne koyup bir değerlendirme yapması gerektiği kanaatindeyim.

Ben de sirket bilancolarindaki guzel beklentilere istinaden 37/41 araliginda bir dip oluşumu beklentisiyle tekrardan giriş yapmistim ama simdilik yanıldık.Cunku finansal sonuclarina yansiyan enf muh.ve finansal giderlerindeki olumsuzluklarin etkisinin bu kadar olumsuz olacagini hesap edemedik ve özellikle bekledigimiz güçlü kârları sirket şuana kadar bilancolarina yansitamadi.(Piyasadaki çoğu sirket bilancosundan daha iyi görünür bir bilanço açıklamasına rağmen)

Gecen sene forumda şirketin 2024 yıl sonu için ciro net kâr tahminleri havada uçuşuyordu hatırlarsanız.Ciro 4 milyar Net kâr 2milyardan başlıyordu
    Kendi adıma sirket 2.5/3 milyar ciro 1-1.5 milyar net kâr getirebilirse öpüp başıma koyacağımi paylastim bircokkez ama gelinen noktada ilk 2 ceyrek toplam kârımiz sadece 35 milyon olduBizim en kotu 1 milyar kâr beklentimiz bile bu sene için hayal oldu görünüyor.Her ne kadar enf muh geçici bir süreçte olsa önemli olan faaliyet kârındaki artışın devam ediyor olması da olsa bunlar uzun vade icin çok değerli ancak kısa/orta vadede sirket beklenen kârı üretemezse doğal olarak baskılanip satış yiyebilir ve piyasa hem yukarı hem asagi yönlü fiyat hareketlerinde bunu abartarak gerceklestirebilmektedir.

Şahsım adına 3.ceyrek sonuclarini gördükten sonra artık bir karar vermeyi düşünüyorum tamam mı devam mı?

Hayirli bereketli kazançlar..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
    arda da büyük yükseliş öncesi güzel bir kama formasyonu oluşmuş yani 6 dan 60 a çıkıştan bahsediyorum, şimdi yine bir kama çalışması var ve muhtemelen sonuna yaklaşıldı tabii bu kama daha öncede sonlanabilirdi ama o çizgi değil bu çizgi doğrusu deyip bizi oyalayıp durdular lakin kama kamadır hakkını verir şüphem yok,
    25 şubat 2025 adese 1.99

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Yatırımcı ilisikileri biriminden Semih Bey ayrıldığından beri sirketin yatirimci ilisikileri birimine ne telefonla ne de mail yoluyla ulaşım sağlayamadım.

Aşağıda gecen ay ve bugün sirkete attigim maillerin görüntüsü mevcut.

Sirkete bu süreçte ulaşabilen oldu mu?
    Olmadıysa bence bir şekilde sirkete bu durumdan duyulan rahatsızlığı bir yatirimcisi olarak iletmekte fayda olabilecegini düşünüyorum.O yüzden bu düşüncemi tüm paydaslarla paylaşmak istedim.

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Şirketi önce spk.gov.tr sitesi üzerinden cimere yönlendirmesiyle şikayet etmek istedim ama sitenin hata vermesi üzerine alo 150 cimer telefonu aracılığıyla şikayet kaydımı oluşturdum.Bir gelişme olursa yazarım..

4.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Fiyatı bir şekilde kirdiklari yatay band destek bölgesi olan 34.9/35.10 araligina getireceklerini düşünüyorum.Asil sonrasında ne yapacaklari önemli..

Tekrar buranin üzerine atıp kalıcı olabilirse yatay bandın üst çizgisi olan 41.x hedef olabilir ilk etapta..

31 alti kapanis gelirse 28/29 bölgesi hedefe girer..

Bakalim tahtaya yön veren abiler nasil bir yol izleyecekler?

Bir de teknik olarak son gorunumunu yorumlayıp kenara cekilelim..

31 altında alttaki hedef destek bölgesi 28/29 (28.68) yaşandı.

Bu desteğin kırılması durumda 25/26 alttaki destek bölgesi.

Yukardaki kritik seviye 34/35.Daha önceki yatay band yaptığı bölge şuan önemli direnc seviyesi.

3.ceyrek bilanconun güçlü gelmesi bizi 34/35 ve onun üzerindeki 41/42 bölgesini hedef direncler yapar ilk etapta.Kotu bilanco ise ilk etapta 25/26 desteğini test ettirebilir.

Şirket yatirimci ilisikilerliyle de hiçbir şekilde iletişim kuramadigimiz için sirket ve gelecekle ilgili hiçbir bilgiye de ogrenemiyoruz malesef..

Grafik uzun vade trend ve fibo düzeltme görünümü..

5. Endeks eksi olunca, düşenin önde gideni neden hep bu hisse oluyor?
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
    34.75 ciddi bir drenç var burada bayağı zorlansada gecer diye düşünüyorum

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
    34.75 direncinin üstüne çıkıldığında hedef 40.00 olur fakat sonrası 34 00 --- 35 00 aralığına kadar son bir geri çekilme bekliyorum

8. Yeni işbirlikleri yeni işler getirir inşallah.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 268/302 İlkİlk ... 168218258266267268269270278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •