Sayfa 744/998 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) açıkladığı verilere göre, İstanbul’da ekim ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 3,64, yıllık bazda yüzde 59,10 arttı
    Beklentim %2.55 di.
    El yükseltiyor ve 2.69 diyorum
    Tabi gerçeğini TÜİK bilir!
    Bizimkisi,
    hissettiklerimizden basit bi tahmin.

2. İTO ya göre enflasyon Ekimde 3.64 olmuş.

Bu İTO ne yapmak istemektedir.

ENAG la yandaş mı olmuştur.

Halbukim halka ne kadar VERGİ BİNDİRSEK te enflasyon düşecekti.

BU nedir şimdi.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Deyyus-u ekberin cevabı ise her yerde yazmaz;

"A. candan tatlı değildir."

Tam pe,zevenkmiş yani.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Şu TUS sıralaması bile memleketin ne hale getirildiğini gösteriyor, bunlardan önce en yüksek puanlı dallardan biri cerrahiydi, şimdi ise epey altlarda.

Dikkat ederseniz hiç biri hayati dallardan değil, cerrah veya acil tıp hekimi olsanız ya dayak yersiniz ya da en kötüsü öldürülürsünüz.
    Benim yeğen göğüs uzmanı,istanbuldaydı doğu hizmeti için antepe gönderdiler,orada bir urfalı aşireti musallat oldu,yeğen kanser teşhisini koymuştu tedaviye başlamış,bu işler hemen olmaz zamanlan sonuç alır,çünkü en yakınım eşimden bilirim oda göğüs kanseriydi,marmara ün benim damadın kardeşi vardı genel cerrah ve hocasının çok iyi bir doktorluğu vardı proftu,o bize tavsiye etti,amerikaya gitmek istedi göndermediler o cerrah benim hanımı kurtardı,çoklarınıda kurtardı,bilindiği gibi bu hastaneye rte her desteği veriyordu,çok iyi bir cihazlara sahipler,gelelim yeğene kızdı ama dalında iyi branş yapmıştı zeytin burnu göğüs bölümündeydi,oradan antepe gitmişti,hasta sahipleri hastamız tedavi olmuyor burada diye almışlar bir özel hastaneye götürmüşler,yeğen götürmeyin ölür demiş onlar dinlememişler kürtya,kalın kafalı olur çoğunluğu gerçekten hastanede ölüyor,geliyorlar bizim yeğenin yanına silah çekiyorlar hastamıza yanlış tedavi uyguladın diye ve ortalık karışıyor,araya güvenlik giriyor,olay yerine polis geliyor,polislerin arasında sen ölüsün diye bağırıyorlar,doktorların özel kodu vardır,direkt cimere bağlıdır,o aralar rte ıraka gitmişti,anında korumalarını oraya yönlendiriyor,olay savcılığa intigal ediyor,hastanenin baş hekimi görevden alınıyor pasif kaldın diye,kalın kafalı kürtlerin başı yani aşiret başı benim yeğenden özür diliyorlar davanı çek mahkemeden diye,öyleye karşılarında basit bir dotordan ziyade rte'nin himayesinde olduğundan,oda almanca dersleri alıyordu almanyaya gitmek için,şu sıralar vageçmek niyetinde evlendiği için,işin garibi diyarbakırlı bir kürtlen,diyarbakır kürtleride çok kötüdür kötüsü olanlarından biliyorum,o bölgede 4 sene bende görev yaptım,iyi niyetli olanların çoğunluğu istanbula yerleşmiş,bizdede var 2 damat diyabakırdan nefret ediyorlar,benim yeğenin evlendiği aileside oda doktor,aileside istanbula yerleşmişler...yani riskli işleri doktoruysan çok tehllikeli bir meslek koludur,hasta ölür senden bilirler.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Deyyusu ekberin cevabı ise her yerde yazmaz;

"A. candan tatlı değildir."

Tam pe,zevenkmiş yani.
    Bilirim, tarih okumayi ve ogrenmeyi seversin.

Osmanli'nin 1642 den sonraki 50 yil'ini okumani oneririm.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bilirim, tarih okumayi ve ogrenmeyi seversin.

Osmanli'nin 1642 den sonraki 50 yil'ini okumani oneririm.
    1642 Yılı IV Mehmet'in tahta çıktığı yıl, yani Avcı Mehmet ona da bir hikaye yazalım, babası Deli İbrahim biraz önce yazdığımız konunun müsebbibi.

İstanbul ahalisi, bunun av deliliğini görünce;

Babası A. delisiydi, bu da av delisi çıktı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    İTO ya göre enflasyon Ekimde 3.64 olmuş.

Bu İTO ne yapmak istemektedir.

ENAG la yandaş mı olmuştur.

Halbukim halka ne kadar VERGİ BİNDİRSEK te enflasyon düşecekti.

BU nedir şimdi.
    İTO kapatılsın....
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    İTO kapatılsın....
    Urgan yok mu urgan.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 744/998 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •