Sayfa 306/656 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 5246 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

banka senaryosu üzerinden froto ya bakalım..
    200 ema kanalı üstünde..akümülasyondan dolayı retest yaptı..bu çok iyi..a nın olduğu mavi bölge 1015 ler..en sağlam direnç..orayıda vurdu.
    Olması gereken: Yarın yutan yeşil mumla beraber ilkönce 1160 ları sonra da 1220 leri alması..15 gün sürmez..olması gereken ama.
    Aynı senaryonun daha oturanı ereğli de de var..paralel gidiyorlar froto ile..
    Normal şartlar altında pazartesi kahvaltı yapmadan emir vermek lazım...işte bu banka endeksi...zaten kazanın dibini sıyırmak için tahtacı açısından daha iyi fırsat olmaz..
    Kötü senaryo da da gideceği yerler yine 200 ema sın negatif tepeleri..grafikte var...
    çok iyi fırsat var froto da..cm cm ayarlanmış..tam yerinde....keza ereğli de...
    Bilanço iyi gelse yedirirler mi...banka dan ayrı mı gider...bankayla mı aşağı gider...bilanço güme mi gider..yoksa alır başını gider mi....zor denklem...
    tüprası hatırlıyorum 3 yıllık karını 6 ayda açıkladı efsane bilançoaların ilkiydi lakin nedensiz ve neredeyse sürekli düşmüş 3 sene önceki fiyatlara dönmüştü bir zamanlar... Temel bilmeyeneleri kısacıları dökmüşlerdi, PİYASA PRATİKLERİ AYRI EKONOMİ TEORİLERİ AYRI İŞLYİOR BÜYÜKLERİN NE YAPACAĞI BELLİ OLMUYOR YTD

Bu arada garfikte B çizgisinde fiyat yazmıyor ama B çizgisi 859,5 seviyesini gösteriyor ÇOK TEMİZ GÜZEL GRAFİK BURALARI BOŞTA BIRAKMAYIN BENCE HER ZAMAN YAZIN
    Son düzenleme : logologo; 02-11-2024 saat: 17:52.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    O bilanco gelecek diyor alanzo abim.
    çabuk gelsin bekletmesin :D Bu işin somnu mutlu sonlu mu olacak göerceğiz kaldı 3 gün gerçi sabredenler için ford hep mutlu sonludur :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    tüprası hatırlıyorum 3 yıllık karını 6 ayda açıkladı efsane bilançoaların ilkiydi lakin nedensiz ve neredeyse sürekli düşmüş 3 sene önceki fiyatlara dönmüştü bir zamanlar... Temel bilmeyeneleri kısacıları dökmüşlerdi, PİYASA PRATİKLERİ AYRI EKONOMİ TEORİLERİ AYRI İŞLYİOR BÜYÜKLERİN NE YAPACAĞI BELLİ OLMUYOR YTD

Bu arada garfikte B çizgisinde fiyat yazmıyor ama B çizgisi 859,5 seviyesini gösteriyor ÇOK TEMİZ GÜZEL GRAFİK BURALARI BOŞTA BIRAKMAYIN BENCE HER ZAMAN YAZIN
    eyvallah ...
    senin yazılarına bakıyorum arasıra..temel olarak da teknik olarak da iyisin..sevindim..bu forumda yazmayan ama çok iyi bir sessiz kitle var..gelen mesajlardan anladım..zamanında tabii..
    forumun yazan kısmı belli...ben onları sevmem onlarda beni...
    ben girer paramı alır çıkar giderim..uzun vade kağıtlarım farklı..buralardan aldığım karlar ile onları 0 maliyet beslerim..
    forumun kalitesini yükseltmişsin...grafik atılır hale gelmiş..burda da uzun vade isen yazmayı sen bırakma..
    zaten zamanla mevcut olan lot bekçisi tayfası senide bıktırır
    bu arada ema 200 ile sma 200 ün korelasyonuna çok güvenme..naçizane..
    200 ema yı 2 kere aç...birini yüksekten,diğerini düşük ten ayarla...o kanal etrafında döner herşey..
    yine naçizane hareketli ortalamaların en iyi si ALMA dır..çok tecrübe ettim..onun üzerine yoğunlaşırsan özellikle düşüşlerde yanılmazsın..
    belli zaten işi bilen bir arkadaşsın..dediğim gibi lot bekçilerine çok takılma...
    aklı olan faydalanır bilen adamdan...

5.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    eyvallah ...
    senin yazılarına bakıyorum arasıra..temel olarak da teknik olarak da iyisin..sevindim..bu forumda yazmayan ama çok iyi bir sessiz kitle var..gelen mesajlardan anladım..zamanında tabii..
    forumun yazan kısmı belli...ben onları sevmem onlarda beni...
    ben girer paramı alır çıkar giderim..uzun vade kağıtlarım farklı..buralardan aldığım karlar ile onları 0 maliyet beslerim..
    forumun kalitesini yükseltmişsin...grafik atılır hale gelmiş..burda da uzun vade isen yazmayı sen bırakma..
    zaten zamanla mevcut olan lot bekçisi tayfası senide bıktırır
    bu arada ema 200 ile sma 200 ün korelasyonuna çok güvenme..naçizane..
    200 ema yı 2 kere aç...birini yüksekten,diğerini düşük ten ayarla...o kanal etrafında döner herşey..
    yine naçizane hareketli ortalamaların en iyi si ALMA dır..çok tecrübe ettim..onun üzerine yoğunlaşırsan özellikle düşüşlerde yanılmazsın..
    belli zaten işi bilen bir arkadaşsın..dediğim gibi lot bekçilerine çok takılma...
    aklı olan faydalanır bilen adamdan...

eyvallah müzmin uzun vadeciyim Fordda kısa pek bakmam aslında sadece bilanço öncesi teknik her zman önden gittiği için bilançoYA DAİR İPUCU OLABİLİR DİYE BİLANÇOYA dair ipuçlarını teknikte arıyorum :D

PEK güvenilir gelmedi diye kaldırdım, ama sadece dip bulmada ve bazı şartlar dahilinde etkili gibi elbette tepeler için bir şey diyemem, ALMA ile tepelere bir bakamak lazım aslında :D NEYSE konusu geçti diye kaldırdığım postu yeniden ekliyorum. başka hişsselerde de bakılabilir durum ne diye kontrol edilebilir

Her zaman oluyor diyemem ama derin düzeltme diplerinde uzun vadeli ortalamalrında alttaki siyah çizgi MA 200 ün alttaki mavi çizgi EMA 200 ün üstünde kalması durumlarında son bir düzeltme yapıp gitmiş son bir düzeltme yapabilir de yapmayabilirde ama panik olmamak gerek bilanço da desteklerse neden olmasın yatrıım tavsiyesi değildir

SON DURUM

GEÇMİŞ

6. bu arada Serkalgo yok
    o zaman froto dan bir şey olmaz))))
    biz girmeyelim....
    Osman ım da küsmüş bize herhalde....canı sağolsun
    Serkalgo nun olmaması iyi değil.. o da mı İtalya da...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    5-10 sene daha yeriz yeni yatirimlarin ekmegini.
    O zamana bakariz duruma tamam mi devam mi diye.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Ekim ayında Kocaeli ilinden yapılan otomotiv ihracatı geçen senenin Ekim ayına göre %31 artarak 891 milyon $ olarak gerçekleşti.
    Haber doğruysa...
    Epey bir resesyon varmış avrupa'da

Haberin kaynagi neresi? Arattim bulamadim

Sayfa 306/656 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •