Sayfa 944/1003 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    eyvallah hocam. ben 6 ay önce bağlamıştım. %40 kkm ve %6 ek prim şeklinde. stopajsız. dolara (yıllık) %32 faiz almış gibi oldum. doğru bir hareket olmuş oldu.

ama şimdi sıfır ek prim ve %10 stopajlı %35 ile kkm devam
    tl'e dönüp 6 aylık bağlasaydınız 60-75 arası orandan daha karlı olurdu bence.Dolar bazında da getirisi daha yüksek olurdu.
    Halk bankası için konuşuyorum,ddkkm'de müşteriye 1 kez avantajlı kurdan tekrar dolara dönmesi için fırsat veriyoruz demişlerdi.

2.  Alıntı Originally Posted by Midichlorian Yazıyı Oku
    tl'e dönüp 6 aylık bağlasaydınız 60-75 arası orandan daha karlı olurdu bence.Dolar bazında da getirisi daha yüksek olurdu.
    Halk bankası için konuşuyorum,ddkkm'de müşteriye 1 kez avantajlı kurdan tekrar dolara dönmesi için fırsat veriyoruz demişlerdi.
    garanti ddkkm'den tl'ye dönüşe %50 verdi. allahtan 60-75 vermedi yoksa aklımı çelerdi

3. Dede kkmsinden tl vadeliye dönüşte vade sonunda müşteri tekrar dolara dönmek isterse , kambiyo vergisinden muaf yaparız sizi vb. kampanya tarzı bir şeyler duymuştum ama net hatırlayamadım burada mı okumuştum twitter vs mi

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    garanti ddkkm'den tl'ye dönüşe %50 verdi. allahtan 60-75 vermedi yoksa aklımı çelerdi
    Çok düşük vermişler.Sizin dönüş faizlerin zirve yaptığı nisan sonu-mayıs başına denk gelmiş.Nisan sonu halk bankasında mevduat dönüşü vardı.Meraktan sormuştum.DDKKM için 60 demişlerdi.O zaman finansbank herkese 75 oran veriyordu.

5. Enflasyonu yine 2,50 altında çıkartamadılar.Sanırım bu gelen rakamla faiz indirimi ya ocağa ya da şubata kaldı gibi.

6. arkadaşlar akbank'ta gecelik faiz nasıl alabiliriz ? ilk defa bu bankada hesap açtım bir iş için. önceki bankamda yatırım hesabımda boştaki paraya gecelik faiz veriyordu, akbankta da olur mu ? bir de serbest hesap varmış diyor google, günlük faiz için. kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirmi ?

Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    arkadaşlar akbank'ta gecelik faiz nasıl alabiliriz ? ilk defa bu bankada hesap açtım bir iş için. önceki bankamda yatırım hesabımda boştaki paraya gecelik faiz veriyordu, akbankta da olur mu ? bir de serbest hesap varmış diyor google, günlük faiz için. kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirmi ?
    saat yarıma kadar parayı bir fona bağlamalısın

8.  Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    arkadaşlar akbank'ta gecelik faiz nasıl alabiliriz ? ilk defa bu bankada hesap açtım bir iş için. önceki bankamda yatırım hesabımda boştaki paraya gecelik faiz veriyordu, akbankta da olur mu ? bir de serbest hesap varmış diyor google, günlük faiz için. kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirmi ?
    ALE fon al bitsin gitsin ne yoruyorsun kendini..

Sayfa 944/1003 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •