Sayfa 330/343 İlkİlk ... 230280320328329330331332340 ... SonSon
Arama sonucu : 2740 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    İşteyim şimdi biraz işim hafifledi , yazabilirim,
    Dün bir arkadaş özelden yarın ne olur diye sormuştu, cevabımı buraya yapıştırmayı beceremem , öğleye kadar -%1/2 gezdirip , öğleden sonra yeşil yakarlar diye cevaplamıştım, bakalım ne olacak.
    On numara tahmin. Hatta bir tahminden çok öte. Sanırım yılların deneyimi, bilgi ve birikimi bu olsa gerek.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Esentepe 54 hocam sağolun,
    Belediyelere kayyumların atanması ve enflasyon verisinin yüksek gelmesi endeks için çok kötü oldu,
    Maşaallah memleketimizde olaysız gün geçmiyor ve biz borsadan para kazanmaya çalışıyoruz, hayırlısı bakalım.

3. bizim bilanço tarihi belli mi ? arkadaşlar...

4.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    bizim bilanço tarihi belli mi ? arkadaşlar...
    Genelde son günü beklerler 11/11/2024 son açıklama tarihi bilançodan önce vergi dairesine sundukları kazanç beyannamesini önden atmalarını bekliyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Genelde son günü beklerler 11/11/2024 son açıklama tarihi bilançodan önce vergi dairesine sundukları kazanç beyannamesini önden atmalarını bekliyorum
    teşekkürler hocam, borsanın bu sert düşüşünü göltaş gibi görece ucuz bir firmada karşılamak oldukça olumlu, 18 milyon gibi oldukça düşük bir sermayemiz ve yıllık milyar karlar etme potansiyelimiz var... beklemeye devam

6.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    teşekkürler hocam, borsanın bu sert düşüşünü göltaş gibi görece ucuz bir firmada karşılamak oldukça olumlu, 18 milyon gibi oldukça düşük bir sermayemiz ve yıllık milyar karlar etme potansiyelimiz var... beklemeye devam
    Nakit zayıf kasadaki ayrıca dolaşım %65 ler gibi bunun dışında her şeyi olumlu

7. evet göltaş %65 halka açık ,
    Şöyle hesap edelim piyasa değeri yaklaşık , 7,5 milyar yani göltaşın dolaşımdaki lotlarının toplam değeri şimdilik 4,5 milyar lira, kafadan yaklaşık hesap yapıyorum,
    Konya çimento halka açıklığı %16 ya , çok sığ ya, piyasa değeri 33 milyar lira , %16 sı yaklaşık 4,9 milyar lira,
    Yani özetle hissemizin %65 i halka açık olsa da şimdilik, konya çimento kadar sığ bir hisse,
    Ayrıca kasası para dolu.

8. Halka açıklık ve fiili dolaşım oranının yüksek olması, patron satışı ihtimalini de düşürüyor.

Gerçi GÖLTAŞ'ta TARMAN var, patron olmasa da hatırı sayılır bir ortaklık oranı var ve zaman zaman tahtada al sat yapıyor.
    Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Sayfa 330/343 İlkİlk ... 230280320328329330331332340 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •