Sayfa 300/398 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Tebrikler . Ham bilgisi piyasa tecrübesi analizleri bakış açıları yabancı borsalar hakkındaki bilgileri birikimleri ile buradakilerin yüzde 99.9 unu katlayacak normal hayatta temas bile etme şansınız olmayan birisini bıktırmışsınız.
    Burada farklı konular hatta başka hisselere ilişkin paylaşımlar yapılabilmesi konusunda en liberal görüşlülerden biriyimdir ve TH'nin görüşlerine de saygı duyarım. Öte yandan farklı bir hisse forumundaki her mesajının imza kısmında şu fiyattan %100 YKB hissesi aldım demek de cüretkar bir meydan okuma değil mi? Gereksiz bir kışkırtmayla tepki çekmenin ne anlamı var? Gene de kimse pek ses etmedi bu duruma ama hiç tepki olmasa bile böyle bir çıkış, piyasa dalgalanmalarıyla, paylaşımı yapan için yüke dönüşme potansiyeline sahiptir.
    Borsa meydan okumaları acımasızca cezalandırır.

Burası ereğli forumu ama Arçelik de burayla ilgili, Çin'deki gelişmeler de. Yeri gelir alakasız bir hissenin analiz veya değerlendirme şeklini de burada duymak bize bir şeyler katar.

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Haklısın, bu başlıkta çok fazla EREGL harici yorumlar yapmaya başladığımın ben de bilincindeyim artık ve bu başlığa katılımımı sonlandırmaya karar verdim. Hepiniize bol şans diliyorum. TH
    Sayın Hocam, farklı görüşlere hatta aykırı tiplere dahası ötekileştirilenlere hep sempati duymuşumdur...

Bırakın sizinle aşık atmaya çalışanları... Hayatımda hiç Eregl hissesi almadım ama bu foruma da salt sizin görüşlerinizi okumak için gelirdim, şimdi forum öksüz kaldı...

Ben olsam sizin yerinize acizane tabii ki, gelir inadına yazarım, bırakın siz yerinize başkaları sıkıntı yaşasın...

Kalın sağlıcakla...

HSBC de TCMB'nin bu yıl faizi değiştirmesini beklemiyor,,,,bu faizlere borsa dayanamaz.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4. Faiz gelirlerinden alınan stopajın artırılması bir işaret olabilir. Maliye politikalarından destek bulamayan MB Kasımda sürpriz yaparsa şaşırmam. Sonuçta uygulanan politikanın amacına ulaşması mümkün gözükmezse erken bir manevra mümkün. En önemli konu yüklü bir taze dış kaynak bulunması, bu olmadan diğer politikaların başarılı olması zor.

47 altından kuvvetli tepki veriyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Bofa 4 milyon lot alıcı durumunda.

7. Erdemirin sivas alacahan Altındağ bulduğu altın rezervinin çok güçlü olduğu söyleniyor.Bugun başlansa 5 yili bulacağı söyleniyor.Rezerv kesin.YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Zanga1 Yazıyı Oku
    Erdemirin sivas alacahan Altındağ bulduğu altın rezervinin çok güçlü olduğu söyleniyor.Bugun başlansa 5 yili bulacağı söyleniyor.Rezerv kesin.YTD
    Nerede söyleniyor? Böyle iddialar veya bilgiler var ise lütfen kaynak paylaşın.

Sayfa 300/398 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •