Sayfa 476/639 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Birisi bir beklenti ile alim yapıyor umarım bu his değil de somut bir bilgiye dayalı akımdır ki ben öyle düşünüyorum... Bugün biraz ciro maliyetlere baktım 2017 de brüt kar artışı fena değil 50-60 mio ciro ki olabilir rakam dır kar açıklama ihtimali var. Yeniden değerleme oranı %10 üzerinde açıklandı kullanirlarmi bilancoyu + yönde ayarlarlarmi bilemiyorum .... Henüz aciklamadiklari biraz daha tahsilat olabilir mi ? Bilanço yu büyütüp ilişkili alacağı %50 altına indirebilir lermi ? Bu donem olmasa da 30/09 da bu oran yakalanır... En önemlisi ise bu proje nedir ne değildir büyüklüğü nedir ve nerededir AKPAZ bu projenin neresinde olacak sadece ilişkili alacagimi çözecek yada bunun üzerinde bir gyo işinin resmi olarak ana ortağı mi olacak ? Seddulbahir hocam da varsa edindiği bir bilgi yada beklenti paylasirsa sevinirim...
    Bence de birisi beklenti üzerine alım yapıyor. Inşallah ya spek ya patronun kendisidir....

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bence de birisi beklenti üzerine alım yapıyor. Inşallah ya spek ya patronun kendisidir....
    Birileri toplamaya başladı inşallah sonu hayır olur...

3. 0.44 ten vermek icindir

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. sanki tek elden gibi geldi banada,
    garanti satıyor is alıyor lotlar nerdese hergün aynı

5.  Alıntı Originally Posted by akpaz554 Yazıyı Oku
    0.44 ten vermek icindir

Bu kez 44 için değildir emin ol. % 20 için birçok hisse var alıp satabilecegin. Tahminimde yanılmazsam akpaz yönetimi gyo proje işini yakın zamanda açıklayabilir yine ciddi bir meblağ alacak tahsilatı haberi gelebilir. Inşallah bu sefer yanılmam 😀

6.  Alıntı Originally Posted by prof45 Yazıyı Oku
    sanki tek elden gibi geldi bana garanti satıyor is alıyor lotlar nerdese hergün aynı
    Sağ cepten sol cebe mı???

7.  Alıntı Originally Posted by prof45 Yazıyı Oku
    sanki tek elden gibi geldi banada,
    garanti satıyor is alıyor lotlar nerdese hergün aynı
     Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bu kez 44 için değildir emin ol. % 20 için birçok hisse var alıp satabilecegin. Tahminimde yanılmazsam akpaz yönetimi gyo proje işini yakın zamanda açıklayabilir yine ciddi bir meblağ alacak tahsilatı haberi gelebilir. Inşallah bu sefer yanılmam 😀
    Bu mesajı yazdıktan sonra bari düşme ******** akpaz...

8. 😀😎 bu adamlar her gun yatirimcilarla dalga geciyorlar..

Sayfa 476/639 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •