Sayfa 542/584 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Bu çeyrek gelirler 40 milyar, 4. Çeyrek 60 milyar,seneye 80 , sonra 100 milyar şeklinde artıp gidecek. Zamlı faturalar daha yeni yansımaya başladı. Her çeyrek zamlı faturalar bilançoya yansıdıkça gelirler 100 milyara doğru çıkacak.
    Tabi yamyam yönetim yandaş fonlaya fonlaya pek bir net kar bırakmayacak. İmtiyaz uzatılırda yönetimi düzeltecek iyi bir ortak alınırsa işte o zaman net kar rekorları kırarız.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Böylece şirketin net karı bir önceki yılın aynı dönemine göre %602 artmış oldu.
    böyle bir kar artışı ile 48.24 - 48.46 aralığı yakışır... hiç itirazım olmaz... o zaman 51. 60 a bir Normandiya çıkarması yapılır ve vizesiz de olsa Fransaya girilir.. ancak 51.60 geçilmez ve Dunkirkteki İngiliz ordusu gibi sıkışırsak, o zaman bizi Hermann Goringin aptalca yaptığı manevra bile kurtaramaz...

beklentim 51.60 üzerine çıkmak üzere..

Fransa haritası da bir kenarda bulunsun...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Bu çeyrek gelirler 40 milyar, 4. Çeyrek 60 milyar,seneye 80 , sonra 100 milyar şeklinde artıp gidecek. Zamlı faturalar daha yeni yansımaya başladı. Her çeyrek zamlı faturalar bilançoya yansıdıkça gelirler 100 milyara doğru çıkacak.
    Tabi yamyam yönetim yandaş fonlaya fonlaya pek bir net kar bırakmayacak. İmtiyaz uzatılırda yönetimi düzeltecek iyi bir ortak alınırsa işte o zaman net kar rekorları kırarız.
    Benim için en önemli kriterlerde biri; çeyreklik hasılatta parabolik artış devam ediyor ve artık bu durumun önümüzdeki bilançolarda net kara yansıması gerekiyor yoksa şirketin adını Türk Telekom a.ş den Türk İsraf a.ş ye değiştirmek gerekecek.

4.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Benim için en önemli kriterlerde biri; çeyreklik hasılatta parabolik artış devam ediyor ve artık bu durumun önümüzdeki bilançolarda net kara yansıması gerekiyor yoksa şirketin adını Türk Telekom a.ş den Türk İsraf a.ş ye değiştirmek gerekecek.
    Her abonelik iki üç misli fiyatla yenileniyor. Hasılat enflasyon rallisinde sürekli artarak yükselir. Fakat gelirler sponsorluk,bağış,reklamgideri gibi isimlerle birşekilde hortumlanıyor. Çiftlik gibi yönetiyorlar darphane gibi kurumları...
    Haber beklemeye devam edecem...

5. Sirketin paralarinin indiragandi yapildigina dair bir data goremedim ben "bu bilanco ozelinde". Sirketin Favok Marji hedefi %36-38 iken bu donem %40 gelmis. Eger dedigini gibi koyu niyetli olunsa idi bu %2 lik extra marji yoneyim/pazarlama adi altinda cebe atarlardi (belki ilerde atarlar ama suan itibariyle yok)

Artan ertelenmis vergi kalemi kari yemis ama bence pek bir onemi yok. Enflasyon ustu zamlar ve 24 ay once ucuzdan baglanan kontratlarin gercekci fiyatlarla yenilenmesinin etkisi Faliyet Karina guzel yansimis/yansimaya devam edecek 1-2 ceyrek daha.

6. Ebitda 10.905.642 geçen yıl aynı dönem sadece 80.581.000...müthiş bir artış.. Sahol ün 11 milyar zarar açıkladığı yerde harika bir bilanço ancak benim asıl beklentim 2024 yıl sonu..esas zamlar eylül den sonra yapıldı..umarız son günlerde yağmur gibi gelen yabancı satışı durur..

7.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Ebitda 10.905.642 geçen yıl aynı dönem sadece 80.581.000...müthiş bir artış.. Sahol ün 11 milyar zarar açıkladığı yerde harika bir bilanço ancak benim asıl beklentim 2024 yıl sonu..esas zamlar eylül den sonra yapıldı..umarız son günlerde yağmur gibi gelen yabancı satışı durur..
    Yabancısı yabancı değil satışı satış değil... Fondan citiye sağ cep sol cep..tahtada daha yeni küçük yatırımcılar gelmeye başladı. Düne kadar forumda üj bej kişiydik uzun süre..
    Tahtacı bıyıklı hemide bademinden. Yurt dışına çıkarılan kara paralar işte...komisyonlar avantalar..yam yamların avantaları karaparaları... Hani memur maaşıyla yatlar katlar alıp haramı bismillah diyip yiyen tipler...aslında seviniyorum bunlar sayesinde cehennemde belki bize yer kalmaz😁

8. Bugün 20 milyon işlem olmuş. 11 milyon civarını yine bankofla yapıkredinin alsatı oluşturmuş. Tahtacının yıllardır açık açık işlem yaptığı iki kurum.al sat al sat.sana bana göz bile açtırmaz.istediği gibi at koşturuyorlar.fiktif işlem yapmak bu yamyamlara serbest nasıl olsa.kesinlikle bu yamyamlara yem olmam.

Sayfa 542/584 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •