Sayfa 510/1000 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Salih abi petkim mi almış
    Reis boku yedin
    ismim tabele da kaldı, 18 ,kusurdenTL'den,
    Yalan diyorsam benide vursunlar, iki tur bindim, kaçtım
    Ama ben didim orda sayfasında,yakalarsa fena şe olur diye
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yokla Bozkurt reisim hünkârım donunu kaybetmiş onu arıyorum buldum gara oğlanların elinde. Bozkurt tüyünce donu Hilti ile deliyorlardı. Allah'tan donun içinde Bozkurt reisim hünkârım yok.
    Sayfayı kapattınca gazaba geldi sanırım
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Medyanın Elli Tonu
    @Medyanin50Tonu
    ·
    8sn
    ABD'li Senatör Marco Rubio:

�� Savaşın ve acıların bitmesini istemek Putin taraftarı olmak değildir.

�� Savaş durmadığı takdirde Ukrayna 100 sene öncesine gidecek.

�� Rusya'nın, Ukrayna'nın bir kısmını kontrol etmesine izin vermekten başka çare yok.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    cesaretle ne alakası var
    senin eline silahı vermişler ben neden sıkayım.bak yukarda şakşakcında var 130 tl ci apkoş
    49 gün
    Abka ile alakası yok, bizi yakan gundi abi oldu, sonrası herkes 130 tl goy goyu yabtı
    Neyise konumuz şimdi o değil
    Konumuz endekis
    31 aralığa kadar, varmısın yokmusun
    Koy nicki
    Ya sen yada ben bu alemden gidelim
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abka ile alakası yok, bizi yakan gundi abi oldu, sonrası herkes 130 tl goy goyu yabtı
    Neyise konumuz şimdi o değil
    Konumuz endekis
    31 aralığa kadar, varmısın yokmusun
    Koy nicki
    Ya sen yada ben bu alemden gidelim
    alemden gitmek istiyorsan söyle güneysuya süresiz kadro dışı versin sana.
    ben senin gibi goy goylara gelmem bozkurt .
    benle girecekse başkası girsin hasımlarımdan biri sana vuran vurmuş petkm den benim ateş etmem uygun olmaz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    KY çoğunlukla batmaya mahkumdur.Çünkü sürü psikolojisini bir tarafa atamaz.Çoğunluk içinde olmak-SÜRÜ PSİKOLOJİSİ kişiyi güvende hissettirir.

En zirvelerde HEP BİRLİKTE SASA almak her zaman o an için güvenli harekettir.Dolar bazlı 30 kat gitmiş HEKTAŞ alınır,büyük huzurla...ama diplere yolculuk eden bir varlığı kimse almaz.

Hiç bir zaman PETKM aldım demedim( konu-komşu geyiği ayrı olay)..Her zaman dediğim şudur:'' BIST100 UYGUN OLDUĞU ZAMAN ALACAĞIM 10 HİSSEDEN BİRİSİ petkmdir.''

Burada ifade ettim.SP500(EN AZINDAN YATAY) ve bıst100 en azından yatay olmadıktan sonra hiç bir hisseye yatırım yapmam.2008 i yaşamış birisi olarak...Hisseniz en güçlü-bilançolu-en ucuz olan olsun...bıst100 e çakarlarsa sizinki de en fazla 3 vakit dayanır.

Temel mantık dahilinde aynı şeyi söylerim..Bıst100 uygun olunca bence PETKOM mutlaka portföylerde olmalı...

7. Bozkurt,

apkoş la gireyim diyecem onun zaten topik hayatı için 1 hakkı var onada ateş etmeyecem .
    kankanı ikna et tokatıngülü onunla girim top sizde
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    alemden gitmek istiyorsan söyle güneysuya süresiz kadro dışı versin sana.
    ben senin gibi goy goylara gelmem bozkurt .
    benle girecekse başkası girsin hasımlarımdan biri sana vuran vurmuş petkm den benim ateş etmem uygun olmaz
    Hisse aldık battık diyemiyenlerin sesiyim ben sindoma abi

https://youtu.be/fcPvXslIcHI?si=CM5NtgMZq6Zhs0y0

Konuyu boyuna petkocuuuma bağlıyon, benim öngörüme yüzde 95 kaybedersin diyon ama nicki masaya koyamıyorsun, neyise sağlık olsun
    Sen benim yeni nicki araştıra dur, belkim hoşuma giden 1 dene buluruz, ha bu arada Ayasofya abiye süüyleme o bilmesin
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 510/1000 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •