Sayfa 471/543 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521 ... SonSon
Arama sonucu : 4342 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. Kocaer JES Jeotermal Kaynak Arama Sondaj Faaliyeti ile ilgili "ÇED Gereklidir" kararı verildi
    08/11/2024 06:24:00

Kocaer Enerji tarafından yapılması planlanan Kocaer JES Jeotermal Kaynak Arama Sondaj Faaliyeti ile ilgili "ÇED Gereklidir" kararı verildi.
    Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
    "AYDIN ili KUYUCAK, ilcesi KURTULUŞ MAHALLESİ, 2380 NOLU PARSEL mevkiindeki KOCAER ENERJİ A.Ş. tarafından yapılması planlanan KOCAER JES JEOTERMAL KAYNAK ARAMA SONDAJ FAALİYETİ (2 ADET SONDAJ KUYUSU KCH-5 VE KCH-5A) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan dosyayı PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince KOCAER JES JEOTERMAL KAYNAK ARAMA SONDAJ FAALİYETİ (2 ADET SONDAJ KUYUSU KCH-5 VE KCH-5A) projesi'ne Valiliğimizce 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gereklidir' kararı verilmiştir. "

Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Bilanço öncesi 40 geçebilseydi iyi olurdu, aylık sipariş rakamlarını da göndermediler sırf hisse gitmesin diye.

3. Vizyonlu şirketin vizyonsuz ve beceriksiz tahtacısı 40 bile diyemedi.

İyi tatiller.

4. Bilanço hala gelmedi, Aylık sipariş rakamları gelmedi, bedelsiz onayı da gelmedi.
    Hissede bir tek ben mi kaldım acaba, yaşayan varsa ses versin.

İyi tatiller.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bilanço hala gelmedi, Aylık sipariş rakamları gelmedi, bedelsiz onayı da gelmedi.
    Hissede bir tek ben mi kaldım acaba, yaşayan varsa ses versin.

İyi tatiller.
    Ay lav yu

SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Vizyonlu şirketin vizyonsuz ve beceriksiz tahtacısı 40 bile diyemedi.

İyi tatiller.
    Desene çok bekleyeceğiz, fırsatları kaçırdık bu maliyete gelecek diye

7.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Ay lav yu

SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Thanks.

Elbette bir gün eski günlerine dönecek, filmin sonuna kadar devam.

8. SPK'ya atamalar nihayet yapıldı, aylardır bekleyen bedelsiz onayı da gelir artık.
    Bilançolar bu enflasyon muhasebesinen dolayı genel olarak kötü geliyor, bizimkinden de pek beklentim yok, vasata razıyım.

İyi bir hafta olması dileğiyle.

Sayfa 471/543 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •