Sayfa 343/659 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
Arama sonucu : 5271 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    nasıl bir duygu bilirim potfoyumda toplamda 6 sı kısa 10 u sabit uzun 16 hisseye bölünmüşüm ağırlığım froto tuprs, eregli ve thyao da hiç bir zaman yetmiyor, bu işin sonu yok temettü dahi yiyemem aynen şirkete iade :D DUDU EN AZINDAN TATİL FALAN YAPIYOR :D sigarayı DAHİ bırakmaya çalılşıyorum :D ama başarılı olamadım denemekten vazgeçmem bir kez daha deneyeceğim, SONRA 10 YILLIK BİR KAZAĞIM 12 YILLIK BİR TİŞÖRTÜM VAR rengi solarsa boyar giyerim AYAKKABI 5 YILLIK HALA TAŞ GİBİ Pek fazla kimse bilmez MARKAYI sadece bilen bilir :D YDS nin botu yerli üretim eskimiyor nerden kessem yetmiyor yeme içme ve mecburi faturalar hariç öyle boşa harcamam lakin ford kara delik gibi evladiyelik fordumuz elimzideki avucumuzda ne varsa yutuyor... genelde derin düzeltmelerde foruma geliyordum ama forum bu sefer beni biraz sardı kaliteli arkadaşalar var ford yatırımcısı farkı asels ve bime hep niyet ettim ama olmadı uzun için içimde bir yaradır :D BİR GÜN ALLAH RAHMET EYLESİN YAŞAR ERDİNÇ HOCA GİBİ GÖÇÜP GİDECEZ İŞTE OYALANIYORUZ ZAMANIMIZI BEKLİYORUZ EN ÜZÜLDÜĞÜM AHMET MERGEN İMZALI TEKNİK ANALİZ KŞTAPLARIM NE OLACAK :D BU ADAMIN KİTAPALRINI İLK ALDIĞIMDA RİCA ETTİM ADIMA İMZALAR MISNIZ DİYE BAKTIM BENDEN SONRA İMZLI YOLLAMAYA BAŞLAMIŞ HERKESE :D VERİELR ESKİ PCLER YENİ YENİ YAGINLAŞMAYA BAŞLADIĞINDA YAZMIŞ AMA KİTAPLAR MUAZZAM HİÇBİR KİTAPTA OLMAYAN PİYSASA TECRÜBESİ VARDIR AHMET MERGENİN KİTAPLARINDA KURTLARLA TANGO NASIL YAPILIR İLİKLERİNE KADAR ÖĞRETİR
    Hakkımızda hayırlısı. Ben öyle herşeyi aktarmıyorum. Hobimi kendime harcamamı yaparım. Borsa beni oyalamaz. Hobilerim oyalar bol bol. Size de öneririm. Kılık kıyafette siz gibiyim. Bu arada YDS ben de merak ediyordum tekrar bi araştırayım.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Aldık aldık da hiç bir zaman yetmiyooor.
    Yetmez.

Bundan 35 sene evvel tanistigim benden10 yas buyuk bir yahudi demisti ki:

The more you have, the less you spend.

Yakinlarim bana kiziyor ama ben de yiyemez oldum mangisleri artik.

Temettuleri hep geri basiyorum..

Hep geri basiyorum.

Yillardir temettunun, temettusunun temetttususunun temetttusunun temettusunun temettuutusunun temettusunun temettuusunun temettusunu aliyorum.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
    İt ürür froto yürür misali gidiyor.... Teknikçileri yine ters köşeye yapıştırdı froto
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    nasıl bir duygu bilirim potfoyumda toplamda 6 sı kısa 10 u sabit uzun 16 hisseye bölünmüşüm ağırlığım froto tuprs, eregli ve thyao da hiç bir zaman yetmiyor, bu işin sonu yok temettü dahi yiyemem aynen şirkete iade :D DUDU EN AZINDAN TATİL FALAN YAPIYOR :D sigarayı DAHİ bırakmaya çalılşıyorum :D ama başarılı olamadım denemekten vazgeçmem bir kez daha deneyeceğim, SONRA 10 YILLIK BİR KAZAĞIM 12 YILLIK BİR TİŞÖRTÜM VAR rengi solarsa boyar giyerim AYAKKABI 5 YILLIK HALA TAŞ GİBİ Pek fazla kimse bilmez MARKAYI sadece bilen bilir :D YDS nin botu yerli üretim eskimiyor nerden kessem yetmiyor yeme içme ve mecburi faturalar hariç öyle boşa harcamam lakin ford kara delik gibi evladiyelik fordumuz elimzideki avucumuzda ne varsa yutuyor... genelde derin düzeltmelerde foruma geliyordum ama forum bu sefer beni biraz sardı kaliteli arkadaşalar var ford yatırımcısı farkı asels ve bime hep niyet ettim ama olmadı uzun için içimde bir yaradır :D BİR GÜN ALLAH RAHMET EYLESİN YAŞAR ERDİNÇ HOCA GİBİ GÖÇÜP GİDECEZ İŞTE OYALANIYORUZ ZAMANIMIZI BEKLİYORUZ EN ÜZÜLDÜĞÜM AHMET MERGEN İMZALI TEKNİK ANALİZ KŞTAPLARIM NE OLACAK :D BU ADAMIN KİTAPALRINI İLK ALDIĞIMDA RİCA ETTİM ADIMA İMZALAR MISNIZ DİYE BAKTIM BENDEN SONRA İMZLI YOLLAMAYA BAŞLAMIŞ HERKESE :D VERİELR ESKİ PCLER YENİ YENİ YAGINLAŞMAYA BAŞLADIĞINDA YAZMIŞ AMA KİTAPLAR MUAZZAM HİÇBİR KİTAPTA OLMAYAN PİYSASA TECRÜBESİ VARDIR AHMET MERGENİN KİTAPLARINDA KURTLARLA TANGO NASIL YAPILIR İLİKLERİNE KADAR ÖĞRETİR
    Aklima tatil kacirdin yine, su rutin isleri bi bitireyim Abant ve Afyon yapayim.

Sicak sulara gireyim, sucuk ve kaymak yiyeyim.

Hava gusel olursa Cirali'ya uzanir belki ayaciklarimi denize sokarim

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yetmez.

Bundan 35 sene evvel tanistigim benden10 yas buyuk bir yahudi demisti ki:

The more you have, the less you spend.

Yakinlarim bana kiziyor ama ben de yiyemez oldum mangisleri artik.

Temettuleri hep geri basiyorum..

Hep geri basiyorum.

Yillardir temettunun, temettusunun temetttususunun temetttusunun temettusunun temettuutusunun temettusunun temettuusunun temettusunu aliyorum.
    Kumar yoksa dost hayatı yoksa servetin bitme imkanı yok.
    Kapitalizm olduğu sürece de servet büyür gider.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Kumar yoksa dost hayatı yoksa servetin bitme imkanı yok.
    Kapitalizm olduğu sürece de servet büyür gider.
    Dudu der ki:

Portfoyun iki buyuk dusmani vardir: haram ve hanim

Bu ikisinden uzak tutabilen kazanir, buyur.

8. Benim tecrübe ettiğim şu, bu hayatta parayı, harcayan kazanır abisi. Parası olup da üçün beşini hesabını yapan, sineğin yağını çıkaran ancak yerinde sayar. Kısıtlı geliri olan için demiyorum, parası olup da harcamayan için.

Sayfa 343/659 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •